Baskan Çerçi Sampiyonlari Agirladi

Baskan Çerçi Sampiyonlari Agirladi

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, “Liseler Tarim Teknolojileri” dalinda TEKNOFEST 2021 sampiyonlugunu kazanan ögrencileri agirladi.

Yunusemre Belediyesi’nin Yunus Emre Millet Çarsisi içerisinde kurdugu TEKNOFEST Destek Ofisi’nde Teknofest yarismasina hazirlanan yarismada Liseler Tarim Teknolojileri kategorisinde sampiyon olan Mezzomorto TARTEK takimi, Yunus Emre Kültür Parki içerisinde bulunan Irfan Meclisi’nde Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Ziyarette TEKNOFEST formasi hediye eden sampiyonlar desteklerinden dolayi Baskan Çerçi’ye tesekkür etti.

"Yunus Emre Millet Çarsisindaki bilim üssü çok iyi oldu"

Sampiyonluk kupasini Baskan Çerçi’ye getiren Takim Sorumlusu Kudret Demir Ortaokulu Müdür Yardimcisi Ertug Gözaydin, Yunusemre Belediyesi’nin kendilerine her daim yardimci oldugunu ifade etti.

Gözaydin, “Insallah önümüzdeki yil ’Insansiz Su Alti’ kategorisinde de böyle bir basari getirebilirsek çok mutlu oluruz. Gerçekten çok kritik önemde bir proje bu... Araç su altinda otonom bir sekilde görevleri yapiyor. Ayni zamanda kumanda paneli ile yönlendirebiliyoruz. Farkli tekniklerin, disiplinlerin bir arada kullanildigi bir mühendislik araci ortaya çikiyor. Biz hem mühendislik ve ilgili fakültelerden Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’tan destek aliyoruz hem de bu isle ugrasanlari bulup kendimiz ögretmeye çalisiyoruz. O yüzden vakit aliyor ve geç saatlere kadar sürüyor. Bizim için Yunus Emre Millet Çarsisi’ndaki bilim üssü çok iyi oldu.” dedi.



“Baskanimiza desteklerinden dolayi tesekkür ederiz"

Manisa Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Kirtas da konuyla ilgili olarak “Bizler TEKNOFEST yarismalarina geçen yil da bu yil da katildik. Geçen yil da derece almistik. Bu yil da ayni sekilde derece aldik. Baskanimiza bu süreç içerisinde bize vermis oldugu desteklerden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Zorluk yasadigimiz süreçlerde belediyemiz yanimizda oldu. Bundan sonraki süreçlerde de yine ekibimiz TEKNOFEST’e ve diger yarismalara katilmaya devam edecek. Yunusemre Belediye Baskanimiza desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum.” seklinde konustu.



“Çocuklarimiz bize umut veriyor"

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi ise ziyaretten duydugu memnuniyeti belirterek “Kiymetli ögrencilerimiz ve hocalari bizleri ziyaret etti. Bilim merkezimizde teknik çalismalar ve hazirliklar yaparken ögrencilerimizi ziyaret etmistik. Bu ögrencilerimiz TEKNOFEST’te önemli dereceler elde ettiler. Tarim teknolojileri alaninda ögrencilerimiz derece elde etti. Liseyi bitirdikten sonra üniversite hayatinda ve daha sonraki yillarda üniversite sonrasinda önemli akademik çalismalara, önemli buluslara imza atacaklar. Türk Gençligi adina bu çocuklarimiz bize umut veriyor. Basarilariyla gurur duyuyoruz. Çocuklarimiza emegi geçen hocalarimiza tesekkür ediyoruz. Böyle çocuklar ülkemize ve devletimize lazim.” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile