Baskan Çerçioglu, Mevlid Kandili'nde Helva Dagitti

Baskan Çerçioglu, Mevlid Kandili'nde Helva Dagitti

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Mevlid Kandili dolayisiyla, Zafer Meydani’nda vatandaslara helva ikram ederek, kandillerini kutladi.



Aydin Büyüksehir Belediyesi her yil oldugu gibi bu yil da kandil ikrami gelenegini bozmadi. Mevlid Kandili dolayisiyla il genelinde 28 ayri noktada stant açan Büyüksehir Belediyesi ekipleri, vatandaslara helva ikraminda bulundu. Merkez ilçe Efeler’deki Zafer Meydani’nda kurulan ikram çadirina gelen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise vatandaslara helva ikram etti. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi hayirda Baskan Çerçioglu, vatandaslarin kandillerini kutladi. Baskan Çerçioglu’nun elinden helva almak isteyen vatandaslar ise zaman zaman uzun kuyruklar olustururken, kandil hayri için Çerçioglu’na tesekkür etti.

Her yil oldugu gibi bu yil da geleneklerini sürdürdüklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; “Her sene hayrimizi yapiyoruz. Bu yil da 28 ayri noktada tekrar hayrimizi yaptik. Hayirlara vesile olmasini diliyorum. Kandilimizin ülkemize ve tüm dünyaya baris ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.



Hatira fotografi için birbirleriyle yaristilar

Kandil ikramindan sonra beraberindeki heyetle birlikte Sali Pazari’ni gezen Baskan Çerçioglu’nu gören vatandaslar ise hatira fotografi çektirmek için adeta birbirleriyle yaristi. Öte yandan evinin pazar alisverisini de yapan Baskan Çerçioglu, pazarci esnafina ‘hayirli isler’ dilerken, vatandaslarin talep ve sikintilarini dinledi. Aydin’in sembol ürünlerinden olan incir ve zeytini de almayi unutmayan Baskan Çerçioglu, Aydin’in önemli tarim ürünlerinin degerinin bilinmesi gerektiginin altini çizerek, üreticilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurguladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile