Baskan Çiftçi, Üniversiteyi Kazanan Gençlerle Bulustu

Baskan Çiftçi, Üniversiteyi Kazanan Gençlerle Bulustu

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, belediyenin Gençlik Merkezi’nde sinava hazirlanan ve üniversiteyi kazanan gençlerle bir araya gelip sohbet etti.

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, YKS sinavina belediyenin gençlik merkezinde hazirlanan ve Türkiye’nin çesitli üniversitelerine yerlesen ögrencilerle bir araya gelip, sohbet etti. Yeni üniversiteli olan gençlere, kendi meslek hayatindan örnekler veren Baskan Çiftçi, ögrencilere tecrübelerini de aktardi. Gençler, Baskan Çiftçi’ye hayata geçirdigi projeler ve gençlere yönelik çalismalari için de tesekkür etti. Ögrencilerin yönelttigi sorulara da cevap veren Baskan Bünyamin Çiftçi, programin sonunda günün anisina gençlere hediye takdim etti.

Programda konusan Baskan Çiftçi, "Sizlerle bir arada olmanin heyecanini yasiyorum. Hepinizi tebrik ediyorum. Biz Çayirova Belediyesi olarak her zaman yaninizdayiz. Bir sorun veya ihtiyaciniz oldugunda bize mutlaka ulasin. Sizler bizim gelecegimizsiniz. Esas olan insanliga fayda saglamak. Hayat felsefemiz bu olmali, bütün canlilara faydali olabilmek niyetini tasimaliyiz. Hedefinize ne kadar çok güzel seyler koyarsaniz o kadar çok basarili oluyorsunuz. Sizlerden çok sey bekliyoruz, tamamen kendinizi egitiminize odaklamanizi istiyoruz. Sizleri önemsiyoruz ve sizleri sonuna kadar destekleyecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile