Baskan Çinar'dan Sendika Ziyareti

Baskan Çinar'dan Sendika Ziyareti

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Hak-Is Il Temsilcisi ve Hizmet Is Sendikasi Malatya Sube Baskanligina yeniden seçilen Bünyamin Geleri’ye ve yeni Yönetim Kuruluna ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Hak-Is Il Temsilcisi ve Hizmet Is Sendikasi Malatya Sube Baskani Bünyamin Geleri, “Bu dönem içerisinde Türkiye’de ve Dogu Anadolu Bölgesinde ilk kez KHK’li sözlesmeyi Yesilyurt Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’in ilk toplu sözlesmeyi yapmasiyla o yila damgayi vurmustuk. Bizim için çok önemliydi, KHK’lilar ilk kez toplu sözlesme ve sendikayla bulusmustu, o dönem bizler ziyadesiyle memnun olduk. Sayin Belediye Baskanimiz hem çalisanlarimiz hem de üye arkadaslarimizin hak ve hukukunun korunmasi noktasinda bizim her zaman yanimizda oldu, bundan sonrada yanimizda olacagina eminiz. Emege ve emegin karsiliginin verilmesi noktasinda desteklerini esirgemeyen Belediye Baskanimizin bu olumlu yaklasimlari bizleri memnun etmektedir. Yesilyurt Belediyesindeki çalisanlar ve üye arkadaslarimiz adina Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’a tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.

Hak-Is Il Temsilcisi ve Hizmet Is Sendikasi Malatya Sube Baskanligina yeniden seçilen Bünyamin Geleri’ye yeni dönem için basarilar dileyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise “ Sube Baskanimiz Sayin Bünyamin Geleri ve Yönetim Kurulumuza ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulunduk, yeni dönem için basarilar diliyorum. Personellerimizin çalisma sartlari ve özlük haklarinin iyilestirilmesi noktasinda Hak-Is Il Temsilciligi ve Hizmet Is Sendikasi Yönetimiyle sik sik bir araya gelip, istisare ediyoruz, çok güzel bir iletisime sahibiz. Uyumlu ve koordineli olarak bu süreci hep birlikte yönetiyoruz. Yesilyurt’ta yasayan bütün vatandaslarimizin mutlulugu ve refahini daha iyi bir düzeye çikarmak için ciddi yatirimlarda bulunurken, bu hizmetleri birlikte vatandaslarimiza ulastirdigimiz çok degerli mesai arkadaslarimizin çalisma sartlarinin iyilestirilmesi, hak ve hukuklarinin korunmasi, özlük haklarinin korunmasi ve iyilestirilmesine çok önem veriyoruz. Belediyemizin imkânlari ve gücü çerçevesinde bu noktada elimizden geleni yapiyoruz. Hepimizin tek gayesi; ülkemize, kentimiz ve ilçemize en güzel hizmetleri ulastirmaktir, bu noktada birlik ve beraberlik ruhuyla çalisiyoruz. Belediyemizde, sirketlerimizde ki personellerimizle birlikte 1.400’e yakin mesai arkadaslarimizin her biri bizim için ayri bir kiymete ve degere sahiptir. Bütün çalisanlarimizin hak ve hukukun korumak asli görevimizdir. Hak-Is Il Temsilciligi ve Hizmet Is Sendikasi da ülke çapinda ve bölgemizdeki basarili çalismalarda bulunuyor, tecrübeleri ve deneyimlerini bizimle paylasarak daha iyi çalisma alani ve hizmet üretme noktasinda bizlere ciddi destekler sagliyorlar. Yesilyurt’un planli ve saglikli gelisimi açisindan hayata geçirdigimiz çok sayida projenin ve yatirimin gerçege dönüsme sürecinde sendikaya bagli arkadaslarimizin ciddi katkilari ve emekleri var, hem çalisanlarimiza hem de onlari yönlendiren sendika temsilcilerimize de tesekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlikteligimizi, gücümüzü ve kuvvetimizi artirsin insallah, el birligiyle daha güzel çalismalarin altina imza atacagiz. Baskanimiz Bünyamin Geleri’ye ve Yönetim Kurulu Üyelerimize bundan sonra yapacaklari çalismalarda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile