Baskan Çinar, Yol Yenileme Çalismalarini Inceledi

Baskan Çinar, Yol Yenileme Çalismalarini Inceledi

Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, yol çalismalariyla ilgili açiklamasinda“ Belediyemizin yatirimlariyla her geçen gün daha güzel bir görüntüye kavusan Kaynarca mahallemizin ara sokaklari basta olmak üzere merkezle baglantisini saglayan yollari konforlu hale getirmek için çalismalarimiz sürüyor” diye konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar beraberinde Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Cüreoglu ve Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürü Hasan Özaltun ile birlikte Kaynarca Mahallesini ziyaret ederek, devam eden yol yenileme ve iyilestirme çalismalarini inceledi.

Yesilyurt Belediyesinin mahalleyi çok güzel hizmetlerle bulusturdugunu söyleyen Kaynarca Mahallesi Muhtari Mehmet Güner, “ Kaynarca Sosyal Tesislerimiz ve Parkimiz basta olmak üzere farkli alanlarda çok güzel hizmetlerde bulunan Belediye Baskanimiza ve ekiplerimize çok tesekkür ediyorum.Kis ayindaki yagislarin yani sira dogalgaz çalismalarindan dolayi yipranan ve bozulan yollarimizin tamirati devam ediyor. Çalismalarini büyük bir titizlikle ve özenle sürdürüp, donanimli bir ekiple mahallemizi kaliteli hizmetlerle bulusturan Yesilyurt Belediye ekiplerimizin bu özverisini bizler her zaman takdirle karsiliyoruz” diye konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise Yesilyurt’un tüm yasam alanlarinda hayata geçirdikleri yatirimlarla vatandaslarin yasam kalitesini artirmaya devam ettiklerini söyledi.



Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin ilçenin tüm yasam alanlarina kaliteli ve modern hizmetler ulastirmaya devam ettigini vurgulayan Çinar, “ 2022 yili asfalt sezonunu açmamizla birlikte 2022 Yili Yatirim Programina alinan tüm çalismalarimizi araliksiz sürdürmekteyiz. Ilçemizin muhtelif bölgelerinde saha çalismalarini araliksiz sürdüren Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz kis ayindaki yogun kar yagisinin yani sira alt yapi çalismalari dolayisiyla yipranan ve bozulan yollarimizin bakim, onarim ve tamiratlarini yaparak sicak asfalt serimi ile daha güzel bir görüntüye ulastiriyorlar. Su ana kadar 30 ayri mahallede yürütülen tadilat ve bakim çalismalarinda 6 bin ton sicak asfalt serimi yapan ekiplerimiz, dört ayri mahallede bu çalismalarina hiz kesmeden sürdürüyor. Yollarimizin kalitesini güçlü ve kalici yatirimlarla konforlu hale getirip, hemsehrilerimizin temiz, düzenli ve saglikli yollarda yolculuk etmeleri için imkânlarimizi seferber ettik. Yeterli bilgi ve birikime sahip personellerimizle, tam donanimli teknik cihazlar ve araçlarimizla birlikte ulasim agimizi modern hale getirip ilçemizdeki yasam seviyesini her geçen gün daha ileri bir seviyeye çikartiyoruz. Belediyemizin yatirimlari neticesinde son dönemlerde hizla gelisip var olan güzellikleri ön plana çikan Kaynarca mahallemizde dogalgaz alt yapi çalismalari tamamlanan yollarimizda tadilat ve onarim çalismalari yapip, sicak asfaltini seren ekiplerimizi özverili çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum, ellerine ve emeklerine saglik. Çalismalar sirasinda ekiplerimizin yaninda olan, destegini esirgemeyen mahalle muhtarimiza ve mahalle sakinlerimize de tesekkür ediyorum. Yatirimlarimiz, Kaynarca mahallemize ve Yesilyurt’umuza hayirli ugurlu olsun” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile