Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Hizmetlerimizle Yeni Bir Sehir Kuruyoruz'

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Hizmetlerimizle Yeni Bir Sehir Kuruyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Muhsin Yazicioglu ile Bekir Yildiz Bulvari’ni TOKI 1. Etaba baglayan ve Oto Servisçiler Sitesi, Metal Sanayi ile Seker Mahallesi’ne alternatif olan yolu inceledi. Hizla büyüyen ve gelisen bölgeye yeni park, saglik ocagi ve sosyal donatilarin kazandirilacaginin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, daha iyi hizmet etmek için çalistiklarini ve yapilan hizmetlerle yeni bir sehir kurduklarini söyledi.

Kocasinan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Seker Mahallesi’nde tamamlanan yol çalismalarini ve yeni yapilacak olan park alanini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, yatirimlarla Kocasinan’in hizmet standartlarini yükseltmeye devam edeceklerini vurguladi. Baskan Çolakbayrakdar açiklamasinda; “Seker Mahallesi’ndeki TOKI konutlarinin olmus oldugu bölgedeyiz. Bu bölgenin Muhsin Yazicioglu Bulvari’na baglayan ve altyapisi ile asfaltinin tamamlandigi yolu, hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Bir diger taraftan ise Oto Servisler Sitesi’nin yolunu tamamlamis olduk. Bekir Yildiz Bulvari’ndan baglantisi da eszamanli yapilarak, bu bölgeye hizmet verecek sekilde hazir gale getirildi.

Bu bölge yeni yapilasma oldugundan yola, çevre düzenlemesine ve donatilara ihtiyaç var. Yeni yapilasan ve tamamlanan etaplarda altyapilarinin tamamlandigi yol, vatandasa hizmet vermeye basladi.

Özellikle yol ve çevre düzenlemesinin yapilmasiyla birlikte çocuklarimizin oynayabilecegi oyun alanlarinin oldugu parkimizi, saglik ocagi ve benzeri kamu kurumlarin yapilip, tamamlanmasi ve hemsehrilerimizin hizmetine sunulmasi lazim. Bunun içinde çalismalarimiz devam ediyor” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesinin yatirimlari sayesinde Kocasinan bölgesinin her gün gelisim gösteren nüfus ve konut alaniyla daha da gelisen bir ilçe haline geldigini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile