Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kayseri'nin Sosyal Hayatina Canlilik Katiyoruz'

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kayseri'nin Sosyal Hayatina Canlilik Katiyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazsehir Mahallesi’nde Kayseri’nin tescilli markasi Kafe Sinan olarak hizmet verecek olan tesisi yerinde inceledi. Vatandaslarin yogun istegi dogrultusunda yapilan tesisin kontrollerini gerçeklestiren Baskan Çolakbayrakdar, sosyal anlamda bölge için önemli bir kazanim olacagini söyledi.

Beyazsehir Mahallesi’ndeki Florya Parki içerisinde insaati tamamlanmak üzere olan Kafe Sinan tesisini inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, tesis hakkinda yetkililerden bilgiler aldi. Kayseri’de sosyal hayati renklendirmek ve alternatifleri artirmak için projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, 7’den 70’e her kesime hitap eden degisik sosyal mekanlar ve imkanlar olusturduklarina dikkat çekti. Modern ve marka sehir olan Kayseri’ye, yakisir hizmetler yaptiklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Kayserililerin sosyal hayatini renklendirmek için yaptigimiz çalismalardan birisi de Kafe Sinan tesislerimizdir. Parklarin içerisinde; sosyal donatilar ile yaptigimiz Kafe Sinan’lar, vatandaslarimizin bir araya gelip, günün stresini attiklari, gönül rahatligi içerisinde huzurlu bir sekilde keyifli ve verimli vakit geçirdikleri mekanlar haline geldi. Hemserilerim, Kafe Sinan’larda dostluk ortami içerisinde hos sohbetlere imza atiyorlar. Bu dogrultuda bölge sakinlerimizin yogun isterigi dogrultusunda Beyazsehir Mahallesi’ndeki Florya Parki içerisine Kafe Sinan tesisini kazandiriyoruz. Simdiden bölge sakinlerimize hayirli olsun. Mahallemizde Kocasinan Belediye’mizin markasi olan Kafe Sinan’a, yogun bir sekilde talep vardi. Bu talebe karsilik, son asamasina gelen tesisimizin insaatini tamamlayip, en kisa sürede vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Sehrimizin dogu kisminda yasayan hemserilerimizi, Kafe Sinan lezzetiyle bulusturacagiz. Insallah mekan ve sunum olarak yenilikçi tarzi ile Kayserililerin gözdesi olan Kafe Sinan’larin sayisini artirarak, diger mahallelerimize de ihtiyaç dogrultusunda bu ve buna benzer tesisler yapmaya devam edecegiz. Bu vesileyle tesislerimize gösterilen ilgiden dolayi vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye daha iyi hizmet verebilmek adina yogun bir sekilde çalismalarin sürdürüldügünü sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile