Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'a Yatirim Yapan Kazanir'

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'a Yatirim Yapan Kazanir'

Kocasinan Belediyesi, ilçenin farkli noktalarinda bulunan 17 adet villa arsasini, yüzde 25 pesin ve 12 ay taksit seçenegi ile 29 Mart Sali günü düzenlenecek ihale ile satisa sunacak. Ilçede büyük bir degisim, yenilik ve gelisim yasandigina dikkat çeken Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini belirterek, gerçeklestirilecek ihaleye yatirimcilari davet etti.

Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in cazibesini ve prestijini artirmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, ’Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’i Kayseri’nin yeni yüzü yapmak’ için araliksiz çalismalarini sürdürdüklerini ifade etti.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarina vurgu yaparak "Ihalelerden elde ettigimiz gelir, Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum" seklinde konustu.

Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’nde 12 adet villa arsasi ile Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 5 adet villa arsasi olmak üzere toplam 17 tasinmaz satilacak. 29 Mart Sali Günü saat 14.00’de baslayacak olan ihaleye katilmak isteyenler; ihalelerle ilgili sartname ve ekleri Emlak Müdürlügü’nden temin edinilebilecegi, ayrica 0(352) 222 70 00 numarali telefondan ayrintili bilgi alinabilecegi kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile