Baskan Çolakbayrakdar'dan Kayseri'nin En Büyük Tesisinin Açilisina Davet

Baskan Çolakbayrakdar'dan Kayseri'nin En Büyük Tesisinin Açilisina Davet

Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’in katilimiyla Kayseri’nin en büyük sosyal tesisinin açilacagini söyledi. Kocasinan’a 9 yilda yeni tesisle birlikte 41 tesis kazandiran Baskan Çolakbayrakdar, 10 Subat Cumartesi Günü saat 12.30’da gerçeklestirecek olan tesisin açilisina tüm Kayserilileri davet etti.



Modern mimarisi ve genis imkanlariyla dikkat çeken tesisin her alanda hizmet verecegini ve Kayseri’nin gururu olacagini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin hayatina renk katmak için modern sosyal tesisler yaptiklarini ifade etti.



Mahallelere kazandirilan sosyal tesislerin, 7’den 70’e herkese hizmet sundugunun altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, “Öncelikle yeni tesisimiz, ülkemize, sehrimize ve ilçemize hayirli ugurlu olsun. Kayserililerimize daha iyi imkanlarda hizmet verebilmek için durmadan çalisiyoruz. Bu kapsamda yaptigimiz modern sosyal tesisler, mahallelerin sosyal, spor, kültürel ve sanatsal hayatina büyük bir canlilik katiyor. Mahallelerimizi cazibe merkezi haline getiren tesislerimizin, her geçen gün sayisini artiriyoruz. Vatandaslarimizin tesislerimize olan yogun ilgisi ve memnuniyeti, bizleri yenilerini kazandirma konusunda tesvik ediyor. Bu çerçevede 40 adet sosyal tesisi ilçemize kazandirdik. Son olarak Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’ndeki Kayseri’mizin en büyük tesisi olan Kocasinan Akademi sosyal tesisinin açilisini yapacagiz. Tam olimpik kadin ve erkek olmak üzere iki havuzun yani sira fitness, aletli pilates, aerobik ve diger sporlarin yapilabilecegi spor merkeziyle birlikte Kocasinan Akademi’nin siniflarin oldugu, çocuklar ile gençlerin farkli aktivite yapabilecekleri mekânlarin oldugu kocaman bir tesis. Hemsehrilerimizin hem sosyal, hem sportif, hem de egitim alacaklari modern ve büyük bir tesisi, Erkilet bölgesine kazandirdik. Ayrica burasi çocuklarimizin, gençlerimizin ders çalisabilecekleri ve verimli vakit geçirebilecekleri çok fonksiyonlu sosyal tesis olacak. Özellikle tesis, bölgenin sosyal hayatini olumlu yönde degistirecek ve bölgeyi canlandirarak, cazibe merkezi haline getirecek. Kocasinan Belediyesi’nin bütün markalarin yer aldigi tesisin hayirli hizmetlerin yapilacagi bir mekan olmasini temenni ediyorum. Bu vesileyle 10 Subat Cumartesi Günü saat 12.30’da açilisini gerçeklestirecegimiz tesisin açilisina tüm hemsehrilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin hayatina renk katmak için modern sosyal tesisler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan vatandaslarin simdiden yogun ilgi gösterdigi ve 8 bin 637 kisinin ön kayit yaptirdigi Kocasinan Akademi Ertugrulgazi tesisinde; kadin elbise dikimi, Dekoratif Ev Tekstili, Sepet Örücülügü, Eva Çiçek Yapimi, Yagli Boya, Hüsn-I Hat, Tezhip, Klavye Kullanimi, Elde Maras Isi, Makinede Maras Isi, Sanatsal Mozaik, Cam Mozaik, Diksiyon Ve Spikerlik, Tel Kirma, Amugurimi, Asçilik Çiragi, Pastacilik Çiragi, Elde Süzeni, Igne Oyasi, El Nakisi, Elde Türk Isi, Filografi, Kagit Rölyef, Bilgisayar Isletmenligi (Operatörlügü), Adli Kalem Isleri, Emlak Danismanligi, sanat atölyeleri, bay-bayan havuz, aletli pilates, bayan fitness salonu, kres, kütüphane, etüt merkezi gibi vatandasin talep ettigi kurslarin olacagi kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile