Baskan Çolakbayrakdar'dan Ögretmenlere Anlamli Ziyaret

Baskan Çolakbayrakdar'dan Ögretmenlere Anlamli Ziyaret

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla Kocasinan Akademi çatisi altinda hizmet veren Yakut, Mimarsinan ve Erciyesevler sosyal tesisi ziyaret ederek, ögretmenlerle bir araya geldi. Tüm ögretmenlerin Ögretmenler Günü’nü kutlayan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman egitim ve egitimcilerin yaninda olduklarini ifade etti.

Kocasinan Akademi tesislerini ziyaret edip, egitmenlerle bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet edip, yakindan ilgilendi. Ögretmenlere, günün anlamina yönelik birer karanfil hediye eden Baskan Çolakbayrakdar; “Öncelikle bütün ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü’nü kutluyorum. Ögretmenler kutsal bir görevi yapmaktadirlar. Bizler, egitim ve egitimcilerin yanindayiz. Bunu en güzel göstergesi hizmetlerimiz ve yatirimlarimizdir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) meslegi olan bu kutsal görevi en iyi sekilde yerine getirmeye çalisan ögretmenlerimiz, tarihimiz boyunca bilginin, egitimin sembolü ve gençlerimize isik tutan örnek insanlar olmustur. Bu duygu ve düsüncelerle ilkokul ögretmenim basta olmak üzere Kocasinan Akademi kurslarinda egitim veren egitmenlerin ve tüm ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü’nü en içten duygularimla kutluyor, sükranlarimi sunuyorum. Ebediyete intikal etmis bütün ögretmen ve egitimcileri rahmetle aniyor, Milli Egitim camiasina egitim ve ögretim çalismalarinda basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini, vatanini, milletini seven, milli ve manevi degerlerine sahip çikan nesiller olusmasi noktasinda her zaman egitim ve ögretime destek olacaklarini ifade ederek noktaladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile