Baskan Çolakbayrakdar; 'Degisim Ve Dönüsümü En Iyi Uygulayan Belediyeyiz'

Baskan Çolakbayrakdar; 'Degisim Ve Dönüsümü En Iyi Uygulayan Belediyeyiz'

Kocasinan Belediyesi tarafindan Hayirsever Haci Veli Demir’in katkilariyla yapilan ve vatandaslarin hizmetine sunulan Cirgalan Mahallesi’ndeki Serife-Haci Veli Demir Aile Sagligi Merkezi’nin resmi açilisi, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki’nin katilimi ile gerçeklestirildi. Degisim ile dönüsümü en iyi uygulayan belediye olduklarini ifade eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in her bir mahallesinde alin teri ve izlerinin olduklarini vurgulayarak, yeni saglik merkezinin hayirlara vesile olmasini diledi.



Baskan Çolakbayrakdar’in ev sahipliginde Cirgalan Mahallesi’nde gerçeklestirilen programa; AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, AK Parti Il Baskan Vekili Fatih Üzüm, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Hüseyin Okandan, Kocasinan Ilçe Müftüsü Halil Uzun, hayirsever Serife ve Haci Veli Demir, il müdürleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarlari, kamu kurum ve kuruluslarin temsilcileri ile vatandaslar katildi.



Kayseri’de bütün ihtiyaçlara cevap veren kurumlarin basinda belediyeler geldigini ve bunun bir kültür haline dönüstügüne dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, yillardir süre gelen bu kültürü en iyi sekilde yerine getirerek, yatirimlari vatandaslarin hizmetine sunduklarina deginerek; “Serife-Haci Veli Demir Aile Sagligi Merkezi’nin Kocasinan’imiza ve sehrimize hayirli olmasini diliyorum. Rabbim, hayirseverlerimizin sayisini artirsin. Sehrimizin dört bir yaninda gurur duydugumuz hayirseverlerin yapmis oldugu kültürü yasatiyoruz. Gelmis oldugumuz noktada birçok eserde hayirseverimizin ismi var. Özellikle her bir noktada vatandasimiza hizmet edecek mekanlar ihtiyaç duyuluyor ve hizlica her ihtiyaca yönelik hizmet üretiyoruz. Vatandasimiza hizmet edebilmenin gururunu yasiyoruz. Bu zamana kadar 10 adet aile saglik merkezini vatandasimizin hizmetine sunduk. 3 adet devam eden ile 3 adet ise projelendirdigimiz merkezleri yaparak, toplam 16 adet aile saglik merkezini hizmete sunmus olacagiz. Kocasinan’imizin her bir mahallede alin terimiz ve izimiz var. Bütün mahallelerin ihtiyacina göre hizmetler ürettik. Degisim ve dönüsümü en iyi uygulayan belediyeyiz. Yaptigimiz hizmetlerle vatandaslarimiza daha huzurlu yasayabilecekleri Kocasinan insa ediyoruz. Hemserilerimizin, daha mutlu yasayacagi sehir insa ediyoruz. Gayretimiz, vatandaslarimizin hayatlarini daha da kolaylastirmak ve onlarin yüzlerinde tebessüm birakabilmektir. Bundan dolayi gece, gündüz demeden ne gerekiyorsa elimizden geldigince her bir mahallemizin her bir kösesinin ihtiyaçlarini karsilama noktasinda gayret etmeye devam edecegiz ve yapilan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasini ve yasam kalitesinin daha da yükselmesini saglayacagiz. Bu vesileyle hasta olan ve tedavi gören kardeslerimize Rabbimden sifa dilerken vatandaslarimizin sagligi için fedakarca çalisan tüm saglik çalisanlarina da kolayliklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hayirsever Haci Veli Demir ise; “Allah razi olsun baskanimiz, çok yardimci oldu. Baskanimizin destegiyle burasini tamamladik. Cirgalan ve Kayseri’mize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Hayirseveri tebrik ederek sözlerine baslayan Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da Kayseri’nin diger alanlarda oldugu gibi saglik alaninda da örnek çalismalar yaptiklarini belirterek; “ Her alanda belediyelerimiz, güzel çalismalara imza atiyor. Kayseri olarak yatirimdan yatirima, hizmetten hizmete kosuyoruz. Hizmet yapilirsa yenisi isteniyor. Yapilan yatirimlardan dolayi Kocasinan Belediyesi’ne ve Baskanimiza çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kayseri’nin hayirseverlerle özdeslestigine dikkat çeken AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ise hayirseverlere tesekkür ederek; “Haci Veli Demir abimiz ile ailesine tesekkür ediyorum. Rabbim Hayirseverlerimizin keselerine binlerce bereket versin. Yüzlerce yildir devam eden bu hayirsever gelenegimizi, Allah evlatlarimiza da yapmayi nasip etsin. Bunlara vesile olan degerli baskanlarimiza tesekkür ediyorum. Yapilan bu hizmetler, Türkiye’ye örnek islerdir. Belediye bir yandan yatirim yapiyor bir yandan ise hayirseverlerimiz, üstüne düseni yapiyor. Bu noktada sehrimizde örnek yatirimlar yapiliyor. Bu vesileyle baskanlarimiza, böyle hayirli islere vesile oldugu için tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan dualar edilerek, aile saglik merkezinin resmi açilisi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile