Baskan Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Sakinlerine Müjde

Baskan Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Sakinlerine Müjde

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ve Yenidogan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programda, vatandaslara müjdeli haberler veren Baskan Çolakbayrakdar, Çocuk Kulübü, spor tesisi ve parklar ile Yenidogan’a aile saglik merkezi kazandiracaklarini söyledi.

Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Semt Konagi’nda düzenlenen programa, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in yani sira, AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Hüseyin Okandan ve bölge sakinleri katildi.

Vatandasla her zaman iç içe olduklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Rabbim, birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Tüm Türkiye’ye örnek olan Kayseri belediyeciligini en iyi sekilde yerine getirmek için yogun gayret ediyoruz. Vatandaslarimizin hayatlarini ilgilendiren ve onlarin hayatlarini kolaylastiracak her konuda çözüm üretme noktasinda çalisiyoruz. Yenidogan Mahallesi’ndeki aile saglik merkezi de bunlardan biridir. Vatandaslarimizi bire bir etkileyen tesis için planlamalar yaptik ve protokol imzaladik. En yakin zamanda mahallemize aile saglik merkezini kazandiracagiz. Ayrica Yenidogan ve Ziyagökalp’a hitap edecek, bir spor tesisi daha yapacagiz. Imar plan ölçeginde yerini hazirladigimiz tesisin, mülkiyet sorununu çözdükten sonra yerine getirecegiz. Ziyagökalp ve Yenidogan’i daha da güzellestirecek alanlarin imar sorunlarini çözdük ve hos olmayan görüntüleri ortadan kaldiracagiz. Bu bölgeye yeni parklar yapacagiz. Özellikle çocuk nüfusunun en fazla oldugu mahallemize Çocuk Kulübü’nü kazandiracagiz. Burada yol çalismalarimiz devam ediyor. Eski Dicle Caddesi yani Ali Ihsan Alçi Bulvari’ni Bekir Yildiz Bulvari ile kesistirecegiz ve sonrasinda yolu Erkilet Bulvari’na baglayacagiz. Bütün gayretimiz, vatandaslarimiza daha huzurlu ve daha mutlu olabilecekleri fiziki ortamlari olusturabilmektir” ifadelerini kullandi.

‘Çözüm Merkezi’ hakkinda da bilgi veren Baskan Çolakbayrakdar, “Sosyal medya, Kocasinan Belediyesinin web sitesi, mobil uygulamali cep telefonu ve 0 (352) 222 70 00 nolu numaradan her sekilde belediyeye aninda ulasabilirsiniz. Talebiniz ne ise kayit altina aliniyor ve bizim ekibimiz hizli bir sekilde gereken hizmeti yerine getiriyor. Vatandasimiza çok hizli bir sekilde hizmet verebilmek ve beklentisini aninda karsilayabilmek için kurmus oldugumuz bir birimdir. Ayrica belediye gelerek yüz yüze görüsüp taleplerinizi iletebilirsiniz” diye konustu.

AK Parti Kocasinan Ilçe Baskani Hüseyin Okandan ise Kocasinan’a yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek, ilçenin daha da güzellesmesi için gayret ettiklerini söyledi.



Vatandaslarin görüslerini, yazili ve sözlü taleplerini alan Baskan Çolakbayrakdar, onlardan gelen soru ve talepleri de tek tek cevaplanmasiyla program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile