Baskan Coskun; 'Insan Odakli Bir Belediyecilik Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'

Baskan Coskun; 'Insan Odakli Bir Belediyecilik Için Var Gücümüzle Çalisiyoruz'

CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun, “Vatandasa dokunan, insan odakli, derman belediyecilik anlayisi ile yönetilen bir Pamukkale için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Ilyas Haytan Toplanti Salonu’nda basin mensuplariyla bir araya geldi. “Pamukkale’nin mahalle mahalle röntgenini çekecegiz” diyerek yola çikan Baskan Coskun, göreve basladigi günden bu yana vatandaslardan edindigi izlenimlerini ve mahallelerde devam eden üst yapi çalismalariyla ilgili tespitlerini kamuoyuyla paylasti.

Pamukkale’nin turizm, ekonomi ve egitim olarak çok önemli bir konuma ulastigina isaret eden CHP Ilçe Baskani Ugur Coskun, “21. yüzyilda yapilabilecek en kolay çalismalardan bir tanesi altyapi ve üstyapi çalismalari. Bunun için Einstain olmaya gerek yok. Ciddi bir programlama ve planlama ile bu is kimse magdur edilmeden yapilabilir. Asmalievler, Kayihan, Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerindeki yasanan sorunlari yerinde gördük. Bu yapilan ise hizmet demek mümkün degil. Yillardir devam eden, üzeri kapanmayan alt yapi ve üst yapi çalismalarinin yasamda büyük bir engel teskil ediyor. Vatandaslarimiz yazin toz, kisin çamur çilesinden kurtulamayan bir Pamukkale’de yasamaya çalisiyor. Bir düsünün, 2 yildir evinizin balkonunda çay içemiyorsunuz. Ailenizle bir Pazar kahvaltisi yapamiyorsunuz. Yazin sicaginda pencerelerinizi açamiyorsunuz. Balkona çamasirinizi asamiyorsunuz. Orada yasayan engelli bir birey oldugunuzu düsünün. Engelleri ortadan kaldirmaniz gerekirken, engelin üzerine engel koyan bir anlayisla yönetiliyoruz” diye konustu.



“Anlayisin degismesine ihtiyaç var”

Yaklasan yerel seçimler öncesinde kulislerle dolasan aday isimleri gündemine de deginen Baskan Ugur Coskun, “Biz hep isimleri tartisiyoruz. CHP’nin adayi kim olursa iyi olur? AKP’nin adayi kim olacak? Pamukkale’de bir anlayisin degismesine ihtiyaç var! Kisilerin degismesinden herhangi bir farkli sonuç çikmadigini biz Pamukkale’de yasadik. Sosyal demokrat bir belediye anlayisinin Pamukkale’ye egemen olmasi gerekiyor. Halkimizda da bununla ilgili talebi görüyoruz. Sürekli mahallelerde vatandaslarla bir araya geliyoruz. Sorun tespiti asamasinda, projelerimizi de ortaya koyuyoruz. Vatandasa dokunan, insan odakli, derman belediyecilik anlayisi ile yönetilen bir Pamukkale için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile