Başkan'dan Balıkesirspor'a Maaş Desteği

Başkan'dan Balıkesirspor'a Maaş Desteği

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Balıkesirspor’a destek oldu. Kafaoğlu, iki maaşını Balıkesirspor’a bağışlayarak, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulübü’nün sıkıntılı günler geçirmesine sessiz kalmadı. Daha önce Balıkesirspor Kulübü’ne moral yemeği veren Başkan Kafaoğlu şimdi de takımın ekonomik sıkıntıdan çıkması anlamında bir adım atarak, iki maaşını kulübe bağışladığını duyurdu.

Balıkesirspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Kafaoğlu, "Balıkesirspor şehrin bir markası, en değerli markası. Bütün Balıkesirlilerin takıma sahip çıkması lazım. Önemli olan takıma kötü gününde de destek olmak lazım. Balıkesirspor maddi yönden kriz içerisinde, transfer yasağı var, ödenmesi gereken paralar var. Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi acil olarak 3 milyon TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Bu parayı Balıkesir ili toparlayabilir. Balıkesir halkını Balıkesirspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bende kendi imkanlarım ölçüsünde iki maaşımı Balıkesirspor’a bağışlıyorum. 1 milyon 250 bin nüfuslu şehrin takımı Balıkesirspor. Herkesin takımın iyi gününde, kötü gününde yanında olması gerekir. Şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi lazım. Farkındalık oluşturmalıyız, dikkat çekmemiz lazım. Balıkesir halkı birlik ve beraberlik içerisinde olursa Balıkesirspor ekonomik sıkıntıdan kurtulur” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile