Baskan Demir Açiklamasi 'Samsun 5 Yilda Büyük Bir Siçrama Yasadi'

Baskan Demir Açiklamasi 'Samsun 5 Yilda Büyük Bir Siçrama Yasadi'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Samsun 5 yilda büyük bir siçrama yasadi. Her bir ilçemizde bes yil öncesine göre çok sey degisti. Gelecek on yil içinde Samsun dünyada parmakla gösterilen örnek bir sehir olacak” dedi.

Samsun Büyüksehir Belediye Meclisi 2024 yili Ocak Ayi Olagan Toplantisi 1’inci Birlesimi, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir baskanliginda gerçeklestirildi.

Yilin ilk meclis toplantisinda 55 madde görüsülerek karara baglandi.

“Çok güzel bir seçim geçirecegiz”

AK Parti’nin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi olarak gösterilen Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan’a basarilar dileyerek söze baslayan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan AK Parti’nin Büyüksehir Belediye Baskan Adayi olarak açiklandi, çalismalarina basladi, sabah da beraberdik. Hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Bir dönem burada birlikte çalismayi Rabb’im bize nasip etti. Sunu net bir sekilde ifade edeyim; Samsun bu dönem, yani 5 yilda çok ciddi bir siçrama yasadi. Insallah Halit Dogan kardesimle de çok güzel bir seçim dönemi geçirecegiz. Önümüzdeki dönemde tipki bu dönem gibi güzel bir siçramanin yasanacagina yürekten inaniyorum. Ben hayatta oldugum sürece Halit Baskan ve tüm belediye baskanlarimizin talep edildigi sürece tam mesai yanlarinda olmayi sürdürecegim” açiklamasini yapti

“Samsun dünyada parmakla gösterilen örnek bir sehir olacak”

"Kalan bu üç ayda Samsun’un vizyonu için devam eden çalismalari biraz daha hizlandiracagiz" diyerek sözlerini sürdüren Baskan Demir, “31 Mart’ta ise yeni bir dönemin kapisini arayacagiz. Dolayisiyla bölgenin merkezinde olan bu sehir, bölgenin de sorumlulugunu alip Türkiye’nin gelecegindeki etkisini gücünü kabiliyetini arttirarak devam ettirecektir. Bana ’ne hissediyorsun’ diye soruyorlar. Sunu söyleyeyim; bu kararla mutluluk yasiyorum. Bunu samimiyetle ifade ediyorum. Hep beraber verdigimiz emekler bizden sonra emek verecek, gayret edecek, hizmet edecek arkadaslara katki sunacak. Her bir ilçemizde bes yil öncesine göre çok sey degisti. Samsun Türkiye’ye örnek bir sehir, dünyada da birçok konuda örnek olmaya aday bir sehir. Gelecek on yil içinde Samsun dünyada parmakla gösterilen örnek bir sehir olacak” ifadelerini kullandi.

Devam eden çalismalarin durumuyla ilgili de bilgi veren Baskan Demir, “Anakent Is Merkezi, Belediye Is Merkezi’nin karkasi seçime kadar biter. Yali Kafe de seçime kadar bitecek” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile