Baskan Demir Açiklamasi 'Söz Verdik, Altyapi Bitecek'

Baskan Demir Açiklamasi 'Söz Verdik, Altyapi Bitecek'

19 Mayis ve Bafra ilçelerinde yapilan yatirimlari yerinde inceleyen ve vatandaslarla sohbet eden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Biz hizmet için buradayiz, bir daha baskan olalim diye degil. Söz verdigimiz gibi 17 ilçenin tamaminda altyapiyi bitirecegiz" dedi.

19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu ve AK Parti Ilçe Baskani Fatih Seven ile birlikte Yörükler ve Tepeköy mahallelerini ziyaret eden Baskan Demir, Bafra’da da Belediye Baskani Hamit Kiliç ve AK Parti Ilçe Baskani Ibrahim Semiz ile birlikte Köseli ve Lengerli mahallelerindeki yatirimlari inceledi.

Vatandaslarla bulusup sohbet eden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “31 Mart seçimlerinde söz verdik. Samsun’un 1251 mahallesi var. Bunlardan 946’si kirsal mahalle, köy dedigimiz yerler. Vezirköprü’den Yakakent’e, Bafra’dan Terme’ye, Kavak’tan Asarcik’a, Havza kadar 17 ilçenin tüm mahallelerinde altyapiyi bitirecegiz. Su anda 500 makine sahada çalisiyor. Dolayisiyla bütün Türkiye’de kirsal altyapiyi bitiren ilk sehir biz olacagiz. Bu altyapiya içme sulari da dahil” diye konustu.



“Her konuya çözüm üretiyoruz”

Adaletli ve hakkaniyetli bir sekilde çalismaya gayret ettiklerini dile getiren Baskan Mustafa Demir, “Sadece bunlarla degil. Geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Mustafa Varank Samsun’daydi. Havza Mekanik Otoparki’nin temelini attik. Her konuya çözüm üretiyoruz. Biz hizmet için buradayiz. Bir daha baskan olalim diye degil” ifadelerini kullandi.

“Haktan, hukuktan, hakkaniyetten asla ayrilmiyoruz”

“Bu is hizmet isi” diyen Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir sunlari söyledi: “Cumhurbaskanimizin önderliginde il baskanligi döneminden bu yana hizmet için çalisiyoruz. Gecemiz yok gündüzümüz yok. Haktan, hukuktan ve hakkaniyetten asla ayrilmiyoruz. Bu imkanlari, bu hizmetleri sizin hakkiniza, hukukunuza sahip çikarak olusturduk. Bilginiz olsun diye söylüyorum. Yalniz sunu yapmayin, bir tek benim için demiyorum yakindan izleyeceksiniz. Yoktan var etmek Allah’a mahsus. Ama can tendeyken akil bastayken vizyon ve yapma noktasinda, kalite noktasinda asla taviz vermiyoruz. Biz vatandasin hakki olani yapma noktasindayiz.”

19 Mayis’tan havaalanina

Samsun’un Türkiye’nin en önemli sehirlerinden biri oldugunu vurgulayan Baskan Mustafa Demir, “Sanayi Bakanimiz buradaydi, Samsun’da Türkiye’de ilk kez elektrikli yüksek sarj kapasiteli lityum pilli otobüsü devreye alacagiz. Osman baskanim da dedi ki ‘2 tane de ben ilave edeyim, 19 Mayis’tan baslat.’ Onu da hemen görüsecegiz. Buradan elektrikli, fosil yakit yakmayan, motor gürültüsü olmayan buradan binince havalimanina kadar ayni otobüsle tek hat üzerinde gidebilir hale getirmeyi planliyoruz” diye konustu.



19 Mayis’in aritma sorunu giderilecek

Yörükler Mahallesi’nin önemini bildiklerini kaydeden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Burada altyapida ciddi yapilacak seyler var. Simdi 19 Mayis’ta yapilan bir aritma tesisi var. Onu yeniden projelendirip büyütecegiz. Büyük bir aritma tesisi yapacagiz. Bütün bu bölgenin aritmasini oradan saglayacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile