Baskan Demir Açiklamasi 'Tek Bir Amacimiz Var, Hizmet Etmek'

Baskan Demir Açiklamasi 'Tek Bir Amacimiz Var, Hizmet Etmek'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Havza ilçesinde mahalle mahalle gezerek vatandaslarla bir araya geldi. Demir, ”Bizim tek bir amacimiz var, o da sizlere hizmet etmek. Alt yapidan üst yapiya, bilisim teknolojilerinden enerjiye kadar ihtiyaç duyulan her alanda 7/24 ekip arkadaslarim çalisiyor” dedi.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, hem Samsun merkezde hem de Havza ilçesinde yogun bir mesai harcayarak vatandaslarla bir araya geldi. Sabah esnafla bir araya gelerek kahvalti yapan Baskan Demir, daha sonra Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ve AK Parti Ilçe Baskani Kadir Kayan ile birlikte Güvercinlik, Bekdigin, Karamese, Kaleköy, Çamyatagi, Karahalil, Beyköy, Sofular, Ersandik ve Beyören mahallelerini ziyaret etti. Baskan Demir, vatandaslarla sohbet ederek, talep ve önerilerini dinledi.

Samsun’u ve 17 ilçesini nakis gibi islediklerini ve yapilan her hizmeti hakkin rizasini gözeterek yaptiklarini dile getiren Baskan Demir, “Samsunlulara hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ben ve ekip arkadaslarim 7/24 sahadayiz. Her bir vatandasimizin huzuru, rahati ve konforu için vizyon projelerimizle Samsun’u gelecege tasiyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz önderliginde bakanlarimizin ve Samsun milletvekillerimizin de katkilariyla sehrimizin her kösesine yapilacak yatirimda birlikte hareket ediyoruz. Sehrimize olan sevgimizi çalisarak, proje üreterek ve halkimizla her firsatta bir araya gelerek gösteriyoruz” ifadelerini kullandi.

Samsun’un her ilçesine hizmet ve projelerle deger katmaya çalistiklarini dile getiren Baskan Mustafa Demir, kirsal altyapiya çok önem verdiklerini, her mahalleyi adim adim gezerek sorunlari yerinde tespit ettiklerini vurguladi. Demir, “Ulasimdan altyapiya, kentsel dönüsümden kültür projelerine kadar, üst yapidan enerjiye, bilisim teknolojilerinin her alanda aktif kullanimina kadar birçok alanda ihtiyaç duyulan her çalismayi yapiyoruz” diye konustu.

“Sizlerle sürekli temas halindeyiz ve iç içeyiz” diyerek sözlerine devam eden Baskan Demir, sunlari söyledi:

“Hafta içi halk günlerinde hafta sonlari da sizlerin yaninda birlikte yol yürüyoruz. Bana istediginiz zaman istediginiz saatte ulasabilirsiniz. Telefon numaram hepinizde mevcut. Beni aradiginizda o an cevap veremesem de mutlaka sonradan dönüs yapiyorum. Birlikte omuz omuza Samsunumuza deger katacagiz. Biz sizlere hizmet etmek için bu makamlardayiz. Tek bir amacimiz, tek bir rotamiz var o da sizlere hizmet etmek.”

Baskan Mustafa Demir, Havza ilçesindeki incelemelerinde kadinlar ve çocuklarla da yakindan ilgilendi. Çocuklara çesitli hediyeler veren Baskan Demir, daha sonra tibbi ve aromatik bitki yetistiriciligini yayginlastirmak için gelistirdikleri proje kapsaminda üretimin basladigi tibbi nane tarlasina girerek incelemelerde bulundu. Çiftçilerle birlikte çapa yapan Baskan Demir, üretimle ilgili bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile