Baskan Demir Açiklamasi 'Türkiye'nin Nüfusuna Göre En Güçlü Belediyesiyiz'

Baskan Demir Açiklamasi 'Türkiye'nin Nüfusuna Göre En Güçlü Belediyesiyiz'

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan 6 Subat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli deprem felaketinde bölgede görev yapan personele ‘Onur Belgesi’ verildi. Düzenlenen programda konusan Baskan Mustafa Demir, “Büyüksehir Belediyesi olarak bu güne kadar itfaiye basta olmak üzere, tüm birimler, alt yapi, sirketlerimiz, makinalarimiz, su idaremizle birlikte su anda Türkiye’nin nüfusuna göre en güçlü belediyesiyiz. Dolayisiyla bu imkan ve kabiliyetimizi hemen deprem bölgesine yansittik” dedi.

Samsun Büyüksehir Belediyesi deprem bölgesinde görev yapan 582 personel için ‘Onur Belgesi Takdim’ töreni düzenlendi.

Sehit Ömer Halisdemir Çok Amaçli Salon’da gerçeklestirilen programda Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Büyüksehir Belediyesi meclis üyeleri, Büyüksehir Belediyesi genel sekreter vekili, genel sekreter yardimcilari, daire baskanlari, sube müdürleri ve çesitli birimlerin personelleri katildi.

Programda konusma yapan Baskan Demir, asrin felaketi olarak ifade edilen büyük bir afetin yasandigini belirterek “Yaklasik 15 milyon nüfusu etkileyen büyük bir afetle karsi karsiya kaldik. 500 kilometrelik hat boyunca yer kabugu yarildi. Çok sayida insanimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Kalan insanlarimiz ise çok büyük acilarla bas basa kaldilar. Biz Büyüksehir Belediyesi olarak afetlerde tüm kadromuzla tüm imkanlarimizla en çok hazirlikli, en seri hizli kabiliyeti olan afet bölgesine ulasan bu konuda da aldigi egitimle, gayret ve samimiyetle katki veren, yara saran bir belediyeyiz. Orada insanlarimizin yanlarinda oldunuz. Kendi hayatinizi da riske edecek sekilde çalistiniz. Bütün imkanlarimizla o bölgede olduk. Hala ekiplerimiz bölgede çalismaya, yara sarmaya devam ediyor. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.



“Türkiye’nin nüfusuna göre en güçlü belediyesiyiz”

Baskan Demir, konusmasinin devaminda su ifadelere yer verdi:

“Samsun’un, bu gibi felaket durumlarinda, insanlarimizin ihtiyaç duydugu durumlarda hemen yani basinda oldugunu bir kere daha gösterdiniz. Büyüksehir Belediyesi olarak bu güne kadar itfaiye basta olmak üzere, tüm birimler, alt yapi, sirketlerimiz, makinalarimiz, su idaremizle birlikte su anda Türkiye’nin nüfusuna göre en güçlü belediyesiyiz. Dolayisiyla bu imkan ve kabiliyetimizi hemen deprem bölgesine yansittik.”

Konusmanin ardindan Samsun Büyüksehir Belediyesi Meclisi’nin aldigi kararla deprem bölgesinde görev yapan Büyüksehir Belediyesi personeline ‘Onur Belgesi’ takdim edildi, sonrasinda ise iftar programi gerçeklestirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile