Baskan Demir, Mazbatasini Aldi

Baskan Demir, Mazbatasini Aldi

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ardahan Belediye Baskani seçilen Faruk Demir, mazbatasini alarak yeni döneme basladi.

AK Parti’nin itirazinin YSK tarafindan ret edilmesi üzerine Baskan Faruk Demir, Il Baskani Yalçin Tastan, meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Ardahan Adliyesine giderek Merkez Ilçe Seçim Kurulu Baskan Vekili Melike Arslantas’tan mazbatasini aldi.

Mazbata tesliminin ardindan, Ardahan Belediyesine geçen Baskan Faruk Demir, Belediye personeli tarafindan çiçeklerle karsilandi. Baskan Demir burada yaptigi tesekkür konusmasinda, Ardahan Türkiye Cumhuriyetinin parlayan yildizi olmaya devam edecek dedi.

Baskan Demir, “Bundan sonra ayri gayri yok. Seçim sürecinde emegi geçen il-ilçe teskilatlarimiza, kent uzlasisi ve demokrasi bilesenlerine, halkimiza, özellikle devlet kurumlarimizin samimi çalismasi, emniyetimizin, jandarmamizin, yargimizin, seçim kurullarimizin Türkiye Cumhuriyeti devletine yakisir bir sekilde çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Insallah bundan sonra daha güzel seyler yapacagiz. Ardahan Türkiye Cumhuriyetinin parlayan yildizi olmaya devam edecek. Basladigimiz projeleri bitirecegiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi çagdas muasir seviyesinin de önüne geçecegiz. Halkimiz buna inandigi için biz bu seçimde oy talep etmenin disinda hiçbir enstrümana basvurmadik. Ama çok çesitli çalismalar yapildi, ona ragmen onurlu Ardahan halki dik durdu. Kisileri degil Ardahan’i makama getirmeye oy verdi. Bana oy veren vermeyen demokrasinin tecelli etmesi için sandik basina giden herkese tesekkür ediyorum. Seçim bitmistir, bundan sonra önümüzde 5 yil var. Yine geçtigimiz 5 yil gibi kimseyle tartismadan, kavga etmeden, siyasal, dil, din, irk özellikle insanlarin etnik kökeninden ve inancindan dolayi ayristirma ve ötekilestirme olmayacak. Ardahan’i mutlu insanlar kenti yapacagiz, barisin, kardesligin, özgürlügün, refahin ve gelismisligin kenti yapacagiz. Benimle birlikte 24 saat çalisan tüm arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum. En büyük tesekkürü de her zaman destekçim olan sevgili esim Zuhal Demir’e yapiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile