Baskan Demirçali Engelli Personelleri Makaminda Agirladi

Baskan Demirçali Engelli Personelleri Makaminda Agirladi

Yüregir Belediye Baskani Ali Demirçali, 10-16 Mayis Dünya Engelliler Haftasi dolayisiyla belediyede görev yapan engelli personelleri makaminda agirladi.

Belediyenin farkli bölümlerinde çalisan engelli personeller ile bir süre sohbet eden ve her bireyin birer engelli adayi olduguna dikkat çeken Demirçali, dogustan veya sonradan bir sekilde engelli olan insanlarin yasamlarini kolaylastirma adina toplumun her kesimine büyük görevler düstügünü söyledi.



Engelli personeller ile sohbetinde hep birlikte büyük bir aile olduklarini, tek gayelerinin insanlarin mutlu yasadigi bir ilçe tesis etmek oldugunu vurgulayan Demirçali, hizmetlerindeki gayretleri dolayisiyla engelli personeline tesekkür etti.

Engelsiz bir Yüregir hedeflediklerini kaydeden Demirçali, “Engelli bireylerimizin toplumsal hayata kazandirilmasi ve hayat standartlarinin yükseltilmesi tüm toplumu güçlendirecektir. Yüregir’de engelli bireylerimizin hayatlarini kolaylastiracak çözümler üretecegiz. Engelli vatandaslarimizin her türlü talep ve ihtiyaçlarini karsilamak, Yüregir’i engelsiz bir ilçe yapmak için özenle çalisacagiz. Bu vesileyle Engelliler Haftasi’nin engelli bireylerimize karsi olan hassasiyetin artmasina katki saglayacagini ümit ediyor, tüm engelli vatandaslarimiza ve onlarin her an yaninda olan kiymetli ailelerine saglik, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Personelin istek ve ihtiyaçlarini da soran Demirçali, etkinligin ardindan engelli personellere hediye verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile