Baskan Demirtas Açiklamasi 'Emniyet Güçlerimizin Yanindayiz'

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Emniyet Güçlerimizin Yanindayiz'

Samsun Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, tüm imkanlari ile her zaman emniyet güçlerinin yanlarinda olduklarini söyledi.

Samsun Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas, Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas’a iadeyi ziyarette bulundu. Baskan Demirtas, Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas’a ziyaretinden dolayi tesekkür ederek, yeni görevinin hayirli olmasini diledi.

"Amacimiz sehre güzel hizmetler vermek"

Sohbet seklinde gerçeklesen ziyarette Samsun’u zamanla daha iyi tanidigini ifade eden Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas, “Kurtulusun sehri Samsun oldukça güzel bir sehir. Amacimiz; görev süremiz boyunca tüm idari kurum ve kuruluslarimizla birlikte hareket ederek, bu sehre güzel hizmetler vermektir. Misafirperverliginden dolayi baskanimiza tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.



“Her zaman emniyet güçlerimizin yaninda olacagiz”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Demirtas, “Halkimizin huzuru ve güvenligi için hiçbir fedakârliktan çekinmeyen emniyet teskilatimiz her zaman bizlerin gurur kaynagi olmustur. Ilkadim Belediyesi olarak bizler de imkanlarimiz ölçüsünde her zaman emniyet güçlerimizin yaninda olacagiz. Böylesine zorlu bir meslegi hakkiyla icra eden basta Emniyet Müdürümüz Ahmet Aribas olmak üzere tüm emniyet teskilatimizi gönülden kutluyor ve Allah’tan muvaffakiyet diliyorum” diye konustu.

Baskanlik makaminda gerçeklesen iadeyi ziyaretin sonunda Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Samsun Il Emniyet Müdürü Ahmet Aribas’a Onur Aniti ve Kur’an-i Kerim hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile