Baskan Demirtas Açiklamasi 'Ihtiyaci Olana El Uzatan, Derdi Olani Dinleyen Bir Belediye Olduk'

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Ihtiyaci Olana El Uzatan, Derdi Olani Dinleyen Bir Belediye Olduk'

SAMSUN – Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Ihtiyaci olana el uzatan, derdi olani dinleyen bir belediye olduk” dedi.

Alucralilar Dernegine ziyaret eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas’i Dernek Baskani Hamza Çonoglu, Giresun Is Adami ve Bürokratlari Dernegi (GIRIB) Dernek Baskani Kemal Tokmak ve yönetim üyeleri karsiladi. Baskan Demirtas, ziyarette baskanlik döneminde gerçeklestirdigi projeler hakkinda bilgiler verdi.

Halkin sorunlarina çözüm üreten bir belediyecilik anlayisi ile çalistiklarini ifade eden Baskan Demirtas, “Benimde kenar mahallelerde çocukluk yillarim geçti. O yillarda yokluk vardi. Kendi hayatimda yasanmis eksikliklerin bu ilçede yasanmamasi için topluma hitap eden, insan hayatina dokunan projeleri hayata geçirme gayretinde olduk. Özellikle dar gelirli ailelerimizin 4-6 yas çocuklarinin kisilik ve kimlik kazanmalari saglikli egitim almalari için 9 mahallemizde Mahalle Kres ve Kültür Evi Projemizi ilçemize kazandirdik. Bu projemiz halkimizdan da tam not aldi ve sürekli olumlu yorumlarla karsilasiyoruz. Bu da yaptigimiz isin ne kadar dogru oldugunu gösteriyor” dedi.

Insana yatirim yapan projelere agirlik verdiklerinin altini çizen Demirtas, “Biz her zaman, en güzel yatirimin insana yapilan yatirim oldugunu savunduk ve çalismalarimizi bu dogrultuda gerçeklestirdik. Aldigimiz görevin, üstlendigimiz sorumlulugun bilinciyle isimize simsiki sarildik. Ihtiyaci olana el uzatan, derdi olani dinleyen bir belediye olduk. ‘Sehre saygi, ilçe halkina hizmet’ inanciyla, 7’den 70’e tüm hemsehrilerimize ayrim yapmaksizin kucak açtik, açmaya devam ediyoruz. Tüm ekiplerimizle yorulmadan, sikâyet etmeden dogru isler üretmeyi sürdürüyor, Ilkadim’i gelecege tasiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile