Baskan Demirtas Açiklamasi 'Önemli Kararlari Birlikte Aldik'

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Önemli Kararlari Birlikte Aldik'

Yilin ilk meclis toplantisinda konusan Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Inaniyorum ki biz bugüne kadar Ilkadim’in gelisirken güzellesmesine vesile olan önemli kararlari birlikte aldik” dedi.

Ilkadim Belediyesi, 2024 yilin ilk meclis toplantisini gerçeklestirdi. Necattin Demirtas baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, 8 gündem maddesi görüsülmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi. 2024 yilinda yapilan hizmetlerin Ilkadim’a hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulunan Baskan Demirtas, “Yeni yilda ilk toplantimizi gerçeklestiriyoruz. 2024 yili insallah hem sehrimiz hem de ülkemiz için saglikli ve bereketli bir yil olur” diye konustu.



“Ilkadim’in gelisirken güzellesmesine vesile olan önemli kararlari birlikte aldik”

Geride kalan senede ilçenin gelismesine katki saglayacak önemli kararlara imza attiklarina deginen Demirtas, “Acisi ile tatlisi ile bir yili daha geride biraktik. Geride biraktigimiz 2023 yilinda yasanan olumsuzluklarin bu yil yasanmamasini diliyorum. Yillar çabuk geçiyor, önemli olan kendimiz için, ailemiz için, çevremiz için, ilçemiz için güzel kararlar almak. Inaniyorum ki biz bugüne kadar Ilkadim’in gelisirken güzellesmesine vesile olan önemli kararlari birlikte aldik. Bugün ilçemizde bir basari yakaladiysak sizlerin emegi bunda büyük” seklinde konustu.

Toplantida denetim komisyonunda yer alacak isimlerde belirlendi. Gizli oylama sonucu komisyonuna; Erol Koroglu (AK Parti) 24 oy, Serkan Akyüz (AK Parti) 23 oy, Yurtas Kiyak (MHP) 26 oy, Ali Kandemir (CHP) 19 oy ve Ertugrul Çöl de (IYI Parti) 16 oy alarak seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile