Baskan Demirtas Açiklamasi 'Zor Günlerinde Vatandaslarimizin Acilarina Ortak Oluyoruz'

Baskan Demirtas Açiklamasi 'Zor Günlerinde Vatandaslarimizin Acilarina Ortak Oluyoruz'

Ilkadim Belediyesi, verdigi cenaze hizmetleri ile vatandaslarin sadece mutlu gününde degil, kötü günlerinde de yaninda olarak acilarini hafifletmeye çalisiyor.

Yakinlarini kaybeden vatandaslarin acisini paylasmak için cenaze hizmetlerinde mesai kavrami gözetmeksizin 7/24 hizmet vermeye devam eden Ilkadim Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlügü yenilenen araçlari, çadirlari ve ikramlari ile tüm Ilkadimlilarin acili günlerinde yanlarina oluyor. 7 araç ve toplam 23 personelle kesintisiz hizmet veren Cenaze Hizmetleri Birimi nakil, talep halinde yolcu tasima otobüsü, taziye çadiri, masa-sandalye, çay, yemek gibi hizmetleri ücretsiz karsiliyor.

"Zor günlerinde acilarina ortak oluyoruz"

Cenaze Hizmetleri Biriminin çalismalar hakkinda bilgi veren Ilkadim Belediyesi Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Belediyecilik, dogumdan ölüme kadar vatandasin hayatini kolaylastiran, onu rahat ettiren hizmetlerin genel adidir. Biz de görevi devraldigimizdan itibaren, ‘bu hizmetleri nasil kolaylastiririz, hemserilerimizi hizmet alirken nasil mutlu ederiz?’ bunun gayreti içerisindeyiz. Hemserilerimizin kederli gününde yaninda olup onlara destek olmak bizim görevlerimizden. Kurdugumuz Cenaze Hizmetleri Birimimiz sayesinde her türlü cenaze hizmetini vatandasimiza ulastiriyoruz. Vatandasimizin en zor günlerinde acilarina ortak olarak onlari yalniz birakmiyoruz. Ayrica ilçemizde bulunan ibadethanelerimizin iç temizligini yapiyoruz. Sosyal belediyecilik anlayisimiz dogrultusunda gece-gündüz demeden vatandasimiza hizmet vermeye devam edecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile