Baskan Demirtas Asfalt Döktü

Baskan Demirtas Asfalt Döktü

Ilkadim Belediye Baskan Necattin Demirtas, asfalt döküm araci finiserin basina geçen sicak asfalt döktü.

Ilkadim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri 30 Agustos Caddesi üzerindeki asfalt serim islerine devam ediyor. Gece-gündüz yogun mesai harcayan ekipleri Kadifekale Mahalle Muhtari Güven Akan birlikte yerinde inceleyen Belediye Baskani Demirtas, Baskan Yardimcisi Lütfü Çoskun ve Fen Isleri Müdürü Celal Kadioglu’ndan çalismalar hakkinda bilgi aldi. Daha sonra Baskan Demirtas asfalt serim makinesi finisere binerek bir süre sicak asfalt döktü.

“Baskaninda isçisine kadar ayni ruhla hizmet veriyoruz”

Ilkadim ilçesinde sorumluluklari altinda asfaltsiz yolun kalmayacagini altini çizen Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Gece-gündüz demeden yogun mesai harcayan ekip arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Belediyemizin üst yapi, park bahçeler, temizlik ekiplerimiz sehrimizin farkli bölgelerinde daha huzurlu ve daha yasanabilir bir Ilkadim için çalismalarina devam ediyor. Yapmis oldugumuz çalismalari sehrin sadece bir bölgesine degil hemen hemen her bölgesinde öncelikle altyapi daha sonra asfalt çalismalari birlikte güçlendirmeye devam ediyoruz. Baskanindan sahadaki isçisine kadar halkimiza hizmet etme duygusuyla bu ruhu tasiyoruz. O da bizi biz yapan en büyük degerdir. Güzel sehrimize hizmet etmek ilçenin adina yakisir daha yasanabilir hale getirmek ve hemsehrilerimizin mutlu olacagi bir yer haline getirebilmek için çalisiyoruz" dedi.



“Ilkadim’in her kösesinde farkli çalismalar yürütüyoruz”

Sadece fen islerinin degil tüm ekiplerin sahada farkli çalismalar yürüttügüne dikkat çeken Baskan Demirtas, "Fen isleri ekiplerimiz asfalt kaldirim, baski beton döküyor, park bahçe ekiplerimiz sahada çalisiyor, temizlik ekiplerimiz sahada, sosyal yardim ekiplerimiz hemsehrilerimizden zorda olan darda olanlara ulasmak adina fedakarca emek veriyorlar. Saglik isleri sessiz can dostlarimiz için besleme çalismalarini yapiyorlar yani tüm ekiplerimizle çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile