Baskan Demirtas 'Gülüç Mahalle Degil Ilçe Olacak'

Baskan Demirtas 'Gülüç Mahalle Degil Ilçe Olacak'

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas, bazi basin yayin kuruluslarinda Gülüç’ün mahalle olacagi yönündeki haberlerin gerçegi yansitmadigini belirterek, Gülüç’ün ilçe olma yolunda ilerledigini ifade etti.

Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas bu gün bazi yerel gazetelerde Gülüç Belediyesi’nin kapatilarak Kdz. Eregli’nin 32. Mahallesi olacagi yönündeki haberlerin gerçegi yansitmadigini ve maksatli oldugunu söyledi.

Baskan Demirtas konuya iliskin olarak yaptigi açiklamada su sözlere yer verdi; “Bu tür haberler ayni yayin kuruluslari tarafindan daha öncede defalarca yazilip çizilmistir. Ancak bu haberler tamamen gerçek disidir. Gülüç Beldemizde özellikle son 8 yildir ortaya koydugumuz basarinin bazi kesimleri rahatsiz ettigini biliyoruz. Bir takim çikar menfaat gruplarinin belli zamanlarda ayni gerçek disi haberlerini temcit pilavi gibi tekrar tekrar kamuoyuna sunmaktadirlar. Gülüç’ün kapanmasi için çalisan bu çikar ve menfaat gruplari hiçbir zaman emellerine ulasamayacaklardir. Göreve geldigim günden bu yana Gülüç’ün her noktasinda yaptigimiz hizmetler belde halkimizin yasam kalitesini artirmis ve beldemiz yasamak için tercih edilen bir noktaya gelmistir. Beldemizde yaptigimiz egitim, sosyal, kültürel, sportif, alt yapi ve üst yapiya yönelik hizmetlerimiz gerek bölgemizde gerekse Ankara’da takdirle karsilanmaktadir. Bu nedenledir ki Gülüç’te ortaya koydugumuz her projeye destek verilmektedir. Gülüç’ün büyümesi ve gelismesi için yaptigimiz projeleri hiçbir güç engelleyemeyecektir. Uzun süredir beldemizin ilçe olmasi yolunda attigimiz adimlarda olumlu neticeler vermeye baslamistir. Gülüç beldemiz insallah yakin bir zaman içerisinde ilçe olacaktir. Böylece Gülüç’ümüz daha fazla hizmet alarak büyüyecektir. Gülüç’ümüze yapilan hizmetleri çikar ve menfaat gruplari istedikleri kadar kiskansinlar, istedikleri kadar engellemeye çalissinlar halkimizin ve bizlerin moralini bozmayi ve emellerine ulasmada asla basarili olamayacaktir. Belde, ilçe ve il teskilatimiz milletvekillerimiz, bürokratlarimiz, bakanlarimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in destekleri ile beldemize her geçen gün daha fazla hizmet kazandirmak için çalisiyoruz. Bizler göreve geldigimiz ilk günkü ask ve heyecanla Gülüç halkimiz için çalismaya ve Gülüç’ün çikarlarini korumaya devam edecegiz. Gülüç Belediyesi çocuklarimiz, gençlerimiz, yaslilarimiz, kadinlarimiz, erkeklerimiz, esnafimiz, sanayicimiz, is insanlarimiz, muhtarlarimiz, STK’larimiz, siyasi parti temsilcilerimizle bir bütün olarak yoluna her geçen gün daha da güçlenerek devam edecektir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile