Baskan Dinçer Açiklamasi 'Aksaray'in Kalbinde Yeni Bir Sehir Insa Ediyoruz'

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Aksaray'in Kalbinde Yeni Bir Sehir Insa Ediyoruz'

Aksaray Belediyesinin sehirdeki yapi stokunu yenileyerek daha güvenli ve modern yasam alanlari insa etmek amaciyla baslattigi kentsel dönüsüm hamlesi tarafli tarafsiz herkesin büyük begenisini toplarken, Belediye Baskani Evren Dinçer, “Aksaray’in kalbinde yeni bir sehir insa ediyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesinin sehirdeki yapi stokunu yenileyerek daha güvenli ve modern yasam alanlari insa etmek amaciyla baslattigi kentsel dönüsüm çalismalari araliksiz sürerken, Aksaray’in gelecegine yön verecek dev projenin yüzde 21’lik kismi tamamlanmis oldu. Belediye Baskani Evren Dinçer hizla devam eden Aksaray tarihinin en büyük kentsel dönüsüm sürecini yerinde incelerken, “Sehrimizin kalbinde Hamidiye Mahallesinde baslattigimiz kentsel dönüsüm hareketimiz çok sükür planlandigi gibi devam ediyor. Sehrin kalbi olarak nitelendirilen bu bölgeye yeni bir sehir insa ediyoruz. Vatandaslarimiz bize güvendi. Biz de belediye olarak var gücümüzle vatandaslarimiz için durmadan çalisarak yeni yuvalarina, is yerlerine kavusmalarini saglamak maksadiyla çalismalari titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaslarimiz artik eskimis, yipranmis ve en önemlisi çürük binalarinin yerine daha saglikli, modern ve olmazsa olmaz olan depreme dayanikli yapilara kavusacak. Ikinci dönemimizde de sehrimizin farkli bölgelerinde daha kapsamli kentsel dönüsüm projelerine imza atacagiz. Bunun altyapisini gerçeklestirdik. Allah izin verirse sehrimizin imajini yenileyecek, güzel islere imza atmayi sürdürecegiz” dedi

Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüsüm Projesi, 22 bin 250 metrekare alan üzerinde 624 bagimsiz birimin dönüsümünü kapsiyor. 556 hak sahibinin bulundugu proje, 2 ada ve 13 blok seklinde hayata geçecek. Proje tamamlandiginda 270 konut bagimsiz birim, 178 ticari bagimsiz birim, 126 bagimsiz ofis hayata geçecek. Kentsel dönüsüm projesi tamamlandiginda 25 metrelik yeni bir caddesi ve alanin tamamini kapsayacak 2 katli 650 araçlik otoparkin yani sira bulvari, sosyal donati alanlari, yesil alanlari ve modern binalari ile yeni bir merkezi yasam alani olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile