Baskan Dinçer Açiklamasi 'Bayragi En Üstte Dalgalandiracagiz'

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Bayragi En Üstte Dalgalandiracagiz'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Aksaray Belediye Baskan Adayi olarak açiklanan mevcut Belediye Baskani Evren Dinçer Aksaray’da coskulu bir kalabalik tarafindan karsilandi.

Aksaray’da partililer ve vatandaslar tarafindan karsilanan Baskan Dinçer konvoya otobüsle katildi.

Konvoy mesaleler esliginde AK Parti Il Baskanligina gelirken, Il Baskani Hamza Aktürk, Belediye Baskani Evren Dinçer ve partililer seçim çalismalarini baslatti. Burada konusan Baskan Dinçer, yeniden Aksaray’in kazanacagini dile getirerek, “Vatandaslarimizin destekleriyle, dualariyla, Cumhurbaskanimizin tensipleriyle tekrar Belediye Baskan Adayi gösterildik. Allah’a hamdolsun, insallah bundan sonraki süreçte ayni heyecan, ayni sevkle ve ayni askla Aksarayli hemsehrilerimizin ayni hizmetleri vermek için çaba gösterecegiz. Sehrimiz kazanacak insallah. Bir seçim dönemi süreci var bunu da hemsehrilerimizle görüserek, varsa istek ve talepler varsa yerinde dinleyerek istisare ederek bu süreci bu sekilde geçirecegiz. Tekraren insallah Aksarayli vatandaslarimizin da destekleri ile 31 Mart’ta Aksaray Belediye Baskani olmak için AK Parti bayragini da en üstte dalgalandiracagiz” dedi.

Il Baskani Hamza Aktürk ise “Bugün itibariyle Evren Dinçerbaskanimiz Belediye Baskanligi için AK Partimizden adayligi açiklandi. AK Parti teskilati olarak biz her zaman oldugu gibi yine haziriz. Seçim koordinasyon merkezimizi kurduk. Tüm teskilatlarimizla arkasinda dimdik duracagimiza söz veriyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile