Baskan Dinçer Açiklamasi 'Kazanan Aksaray Olmustur'

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Kazanan Aksaray Olmustur'

31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinde Aksaray, Belediye Baskani Evren Dinçer ile yola devam dedi. Belediye Baskani Evren Dinçer, tüm hemsehrilerine, teskilat mensuplarini tesekkür ederek, "Kazanan Aksaray olmustur" dedi.

AK Parti Il binasinda düzenledigi basin toplantisinda seçim sonuçlarini degerlendiren Baskan Dinçer, “Ülkemize, milletimize ve memleketimize hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum. Geçen dönem göreve geldigimizden beridir 5 yildir araliksiz sekilde mütemadiyen hep söyledigimiz bir sey vardi. Aksaray’a hizmetkariz, Aksaray’a efendi olmaya gelmiyoruz, Aksaray’a hizmet etmek için geliyoruz. Hiçbir parti ayrimi yapmaksizin, hiçbir hemsehrimizi dislamaksizin, 250 bin vatandasimizi kucaklayarak bir hizmet anlayisi içerisinde bir 5 yil geçirdik. Hamdolsun 48 mahallemizin tamaminda kendisinden söz ettirecek, uzun yillar sehrimize hizmet edecek yatirimlari, hizmetleri vatandaslarimiza kavusturduk. Gece gündüz demeden çalistik. Hiç durmaksizin gece gündüz bu hizmet kervaninda kosusturduk. Cumhurbaskanimizin ifade ettigi gönül belediyeciligi kavramini sonuna kadar yapmak, gerçeklestirmek için gayret gösterdik. Tüm partilerle, toplumumuzun her kesimiyle, sivil toplum kuruluslarimizla, odalarimiz, derneklerimizle hepsiyle istisare halinde olduk. Sehrimizle ilgili düsüncelerini, fikirlerini, kanaatlerini aldik. Ve buna göre hareket ettik. Aldigimiz kararlar, yapmis oldugumuz yatirimlar hamdolsun Aksaray’imiza on yillarca hizmet edecek nitelikte yatirimlar. Ilk 5 yilimizda sehrimize 2-3 dönemlik yatirimlar kazandirmanin mutlulugu, gururu ve sevinci içerisindeyiz” dedi.



“Aksaray’imizi daha nezih, daha müreffeh bir sehir haline getiririz”

5 yil daha Aksaray’a en iyi hizmetleri sunacaklarini belirten Baskan Dinçer, “Hamdolsun Cumhurbaskanimizin takdirleriyle Aksaray’imiza bir 5 yil daha belediye baskani olmak için partimiz tarafindan belediye baskani adayi olarak gösterildik. Ve bu sürece de çok hizli bir sekilde basladik. Ayni sekilde yaptigimiz yatirimlari bir taraftan hemsehrilerimize anlatirken diger taraftan da yeni dönemde yapacagimiz yatirimlari, Aksaray’imizla ilgili neler yapmamiz gerektigiyle ilgili hizli bir çalisma sürecine girdik. Neler yaparsak Aksaray’in önünü açariz? Aksaray’imizi daha nezih, daha müreffeh bir sehir haline getiririz, bunun kaygisi mücadelesi içerisine girdik. Hiç kimseyi dislamadan, hiçbir hemsehrimizi karsimiza almadan herkesin fikrine riayet ederek bu çalismalar içerisine girdik. Hamdolsun ki yaptigimiz yatirimlar da hemsehrilerimiz tarafindan karsilik buldu. Ve bunun sonucu olarak bugünkü neticeyi elde ettik. Bu süreçte 7’den 70’e yanimizda olan, bize destek olan, hiçbir zaman emegini esirgemeyen tüm hemsehrilerime, tüm teskilat arkadaslarima tesekkür ediyorum, hepsinden Allah razi olsun. Seçim süreci boyunca diger partilerimizin söyledigi söylemler üzerinden polemige girmedik. Yoksa söylenecek çok sey var ama biz dedik ki Aksaray’da kardeslik, birlik, beraberlik kültürü hakim olsun. Biz bu sehirde hep birlikte beraber yasayacagiz. Iste bu etik sinirlar içerisinde hareket etmek suretiyle bu süreci geçirdik ve hamdolsun bu neticeyi aldik. Aradan 5 yil geçmesine ragmen sahsimizla alakali, yaptigimiz çalismalarla alakali hiçbir saibeye yer birakmaksizin bu neticeyi almis olmak, en yakin partiyle aramizdaki oy farkini 8-9 puana çikarmis olmak da yaptigimiz çalismalarin vatandas nezdinde bir yansimasi oldugunun en açik göstergesidir” seklinde konustu.



“Kazanan Aksaray olmustur”

Seçim sonuçlarimizin Aksaray’a hayirli olmasini temenni eden baskan Dinçer, “Bundan sonraki yapacagimiz sey ise, eksik kalip yetisemedigimiz hizmetleri tamamlamak. Ardindan ortaya koydugumuz vizyon projelerle ilgili çalismalar, bunlarla ilgili yatirim süreçlerini takip etmek. Yine Aksaray’imizi güzel bir sehir haline getirmek için yapacagimiz çalismalari yine toplumumuzun her kesimiyle istisare ederek hayata geçirmek için hizli bir sekilde çalismalara koyulacagiz. Ayni zamanda bu dönem Allah’tan bir mani çikmazsa toplumumuzun her kesimiyle daha fazla görüsme gerçeklestirmeye özen gösterecegimizi belirtmek istiyorum. Aksaray’imizi bir büyük sehir vizyonu içerisinde gelecege tasimak adina da tüm çalismalarimizi sürdürecegimizi tekrar ifade ediyorum. Kazanan Aksaray olmustur. 250 bin vatandasimizin hepsi ayri ayri kazanmistir. Kazanan tüm sehir olmustur” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile