Baskan Dinçer Açiklamasi 'Planetaryum Projesinin Ilk Adimini Attik'

Baskan Dinçer Açiklamasi 'Planetaryum Projesinin Ilk Adimini Attik'

Aksaray Belediyesi “Bilim Merkezi Kurulmasi Destek Programi" çerçevesinde hazirlanan proje ile bilim merkezine birçok yenilik katacak. Baskan Evren Dinçer, bu projelerden birisi olan Planetaryum projesinin ilk adimini attiklarini söyledi.

Aksaray Belediyesi “Bilim Merkezi Kurulmasi Destek Programi" çerçevesinde hazirlanan proje sözlesme protokolü Belediye Baskani Evren Dinçer ile yetkili kurum arasinda imzalandi. Protokole göre Aksaray Bilim Merkezi’nde bilim ve teknoloji tabanli yeni projeler genis çapli ve destekli olarak yürütülecek. Belediye Baskani Dinçer, protokolün Aksaray’a pek çok kazanimlari olacagini belirterek, “Bilim Merkezimiz ülkemiz genelinde 4003-A Destekli Büyük Ölçekli Bilim Merkezleri arasina dahil oldu” dedi.

Baskan Dinçer, “Imzaladigimiz protokol ile Bilim Merkezimizin hemen yanina yapacagimiz Planetaryum Projemizin ilk adimi atmis bulunduk. Bilim Merkezimizde bünyesinde egitim programlari, bilimsel etkinlik ve atölye çalismalari ile farkli yas grubundaki gençlerimizi bilim ve teknoloji ile bulusturmayi sürdürecegiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile