Baskan Dogan Açiklamasi 'Demokrasi Muhtarlardan Basliyor'

Baskan Dogan Açiklamasi 'Demokrasi Muhtarlardan Basliyor'

Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Belediye tarafindan mahalle ve köy muhtarlari onuruna verdigi yemekte yaptigi konusmada, demokrasinin muhtarlardan basladigina vurgu yapti.

Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Baskani Hüseyin Dogan’in katildigi programda, muhtarlara hitap eden Baskan Hüseyin Dogan, demokrasinin muhtarlardan basladigina vurgu yaparak tüm muhtarlarin Muhtarlar Gününü kutladi.

Pandemi döneminde mahalle ve köy muhtarlari ile koordineli çalistiklarini söyleyen Belediye Baskani Hüseyin Dogan, hiçbir sorumluluklari olmamasina ragmen köylerde Covid-19’dan vefat eden vatandaslarin defni içinde özel ekip kurup, köy halki ve ve muhtarliklarinin magdur olmalarini önlediklerini belirtti.

Baskan Dogan, " Cenaze nakil araçlarimizin yetersiz kalmasi nedeniyle yeni bir cenaze nakil araci aldik. Makine ve ekip konusunda sikintimiz yok. Destek olmaya devam edecegiz. Gerek merkezde oturan gerekse köylerde oturan ve Sali günleri ilçe pazarina inen kadinlar için bir hanimlar lokali olusturduk. Tesislerin tanitimi için siz muhtarlarimizdan destek istiyoruz. Eski Saglik Meslek Lisesi binasinda olusturulan Emet Belediyesi Sosyal ve kültürel kompleksi bünyesinde açilan hanimlar lokalinden merkezde ve köylerde oturan tüm hanimlar istifade edebilecek” dedi.

Belediye olarak keçi peynirini markalastirma adina yapilan çalismalara da deginen Belediye Baskani Hüseyin Dogan, köylerdeki küçükbas hayvan üreticilerinin projeye destek vermeleri ile Emet ilçesinin köyleri ile beraber kalkinabilecegine vurgu yapti. Dogan, üretim artikça büyüyecek kooperatiften daha fazla üreticinin istifade edebilecegini belirtti.

Programda tüm muhtarlar adina öz alan Akpinar Mahallesi muhtari Ilhan Özdemir düzenlenen etkinlikler için Emet Belediyesine ve Emet Kaymakamligina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile