Baskan Dogan; 'Birligimizin Bir 5 Yil Daha Sürmesi Için Yola Çiktim'

Baskan Dogan; 'Birligimizin Bir 5 Yil Daha Sürmesi Için Yola Çiktim'

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, dün DRT TV katildigi canli yayinda 5 yillik görev süresince Merkezefendi’de gerçeklestirdigi projelerini aktardi. Çözüm odakli ilerlediklerini, hemsehrilerinin hayatini kolaylastirmaya yönelik, hayatlarina dokunan çalismalar yaptiginin altini çizdi.



Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, canli yayinda yaptigi konusmada, 2019 yilinda vadettigi projeleri gerçeklestirmenin yani sira yeni projelerini de hayata geçirdigini belirtti.

Halk Ekmek ve Halk Süt gibi hizmetlerle ekonomik olarak zor durumda olan vatandaslara destek sagladiklarini dile getirdi. Ayrica, çocuklarin dogru gidaya ulasmasini saglamak, üreten kadinlara ve çiftçilere destek vermek gibi önemli alanlarda çalismalar yaptiklarini vurguladi. Kreslerin önemine de deginen Baskan Dogan, kresler araciligiyla çocuklarin dogru egitim almasini saglamanin yani sira kadinlari is hayatina daha kolay entegre olmalarini saglayarak istihdamini artirdiklarini ve aile bütçelerine destek olduklarini belirtti.

Yeni dönemde de kres projelerinin devam edecegini ve talebin yogun oldugunu dile getirdi.

Baskan Dogan, yeni dönemde gerçeklestirilecek projelerle ilgili heyecanlarinin çok yüksek oldugunu ifade etti.

Bu dönemde, dev ve mega projelerden ziyade daha saglam temellere dayali, ayaklari yere basan, üretimi artiran ve hayati kolaylastiran, sorunlari çözmeye yönelik projelere odaklanacaklarini belirtti.

Baskan Dogan, kapanista su mesaji verdi: "Bes yil boyunca Merkezefendimize çok güzel hizmet ettik. Bu sevgimizin, samimiyetimizin, birligimizin bir 5 yil daha sürmesi için yola çiktim. Insallah Merkezefendili hemserilerimin destegiyle daha güzel bir Merkezefendi için hep birlikte çalismaya devam edecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile