Başkan Doğan Oçem'in Yılbaşı Etkinliğine Katıldı

Başkan Doğan Oçem'in Yılbaşı Etkinliğine Katıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Özel Eğitim Uygulama Merkezi Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM), tarafından düzenlenen yılbaşı etkinliğine katıldı.

Olcay Püllü’nün müdürlüğünü yaptığı okulun etkinliğinde Başkan Doğan çocuklarla yakından ilgilenip onlarla sohbet etti.
Büyük bir neşe içinde geçen etkinlikte konuşan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin engelli dostu belediye olduğunu belirterek, "Engelli çocukları yıllardır yakından takip eden bir çocuk doktoru olarak onların anne babalarını en iyi anlayan kişiyim. Anne babalar, evlatlarını çok fedakarlıklar içinde bakıyorlar. O anne babaların elleri öpülür. Türkiye’nin tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak engelli konusunda da elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz. Engellilerin sosyal yaşamda daha kaliteli imkanlara sahip olması için çalışıyoruz” dedi.

Milletvekilliği döneminde engelli yasasının çıkması için çalıştığını da söyleyen Doğan, "Engelli vatandaşlarımız daha iyi haklara, daha koşullara sahip olsunlar diye mücadele vermiştim. Bu gün de belediye başkanı olarak mücadelem devam ediyor. 5 yıldır kentteki bütün düzenlemelerimizi engellileri düşünerek yapıyoruz. Parklarımızı engellilerimize göre yapıyoruz. Yeni yaptığımız çevre düzenlemelerinde yollarda, kaldırımlarda hep engelliler düşünülmektedir. Mahalle konaklarımızın projelerinde de hep engelliler düşünülmektedir” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile