Baskan Dogan Yeni Yilin Ilk Gününde Vatandaslarla Bulustu

Baskan Dogan Yeni Yilin Ilk Gününde Vatandaslarla Bulustu

Altindere Mahalle sakinleri ile yeni yilin ilk gününde bir araya geldi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Hemsehrilerimizi her zaman dinleyecek, ilçemizi ortak akil ile gelistirip güzellestirecegiz” dedi.

Her firsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, hemsehrileri ile bulusmaya devam ediyor. Baskan Dogan, bu kez de Altindere Mahallesi’nde ikamet eden vatandaslar ile bir araya geldi. 2024 yilinin ilk gününde mahalle sakinleri ile bulusan Dogan, yapilan ve yapilacak olan projeler ile hizmetler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. Altindereliler, Baskan Dogan’a gerçeklestirdigi ziyaretten dolayi tesekkür etti.

Amaçlarinin her zaman vatandasa ve ilçeye en iyi sekilde hizmet etmek oldugunu belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Altindere Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayi tesekkür ederek, “Ilçemizi ortak akil ile birlikte gelistiriyor ve güzellestiriyoruz. Her zaman hemsehrilerimizin fikirleri ve görüsleri bizim için çok kiymetli oldu. Tüm mahallelerimize en iyi sekilde hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Güler yüzlü karsilamanizdan ve misafirperverliginizden dolayi Altindere Mahallesi sakinlerine tesekkür ediyorum. Yeni yilin saglik, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile