Baskan Dündar Açiklamasi 'Basariya Ulasmak Için Hiçbir Engel Yok'

Baskan Dündar Açiklamasi 'Basariya Ulasmak Için Hiçbir Engel Yok'

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, hayata dair tecrübelerini paylastigi ögrencilere, basarili olmak için zamani en verimli sekilde kullanmalari gerektigini söyledi.

Yeni egitim ögretim yilinin ilk gününden itibaren okullarda ögrenci ve ögretmenlerle bulusmayi sürdüren Baskan Dündar, Yenikent Mahallesi’ndeki Sehit Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’nde yaptigi ziyarette, egitim ve teknoloji dengesinin iyi kurulmasina dikkat çekti.

Osmangazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürhan Çokgezer ile birlikte ögrenci ve ögretmenler ile bir araya gelen Baskan Dündar, siniflarda sohbet ettigi lise ögrencilerine üniversiteye hazirlik yardimci kitap seti hediye etti. Basariya ulasmak için zaman yönetiminin çok önemli oldugunun altini çizen Dündar, “Zaman su gibi akip gidiyor. Zamani en iyi sekilde degerlendirmek zorundayiz. Bu süreçte zamani kimin yönettigi de çok önemli. Özellikle egitim süresince teknoloji ve sosyal medya bizim zamanimizi yönetmesin. Teknolojinin imkânlarindan ihtiyacimiz oldugu kadar kullanalim. Ayrica bilgi kirliligine de çok dikkat edin. Kaynaklari iyi arastirin. Zamani böylece iyi kullanabiliriz” ifadelerini kullandi.

Hayat boyu çok okumanin önemine de deginen Baskan Dündar, “Basariya ulasmak için hiçbir engelimiz yok. Okullarda hem fiziki yapilar, hem egitim kadrosu olarak çok güçlüyüz. Arkamizda devletimizin gücü var. Basari için hiçbir eksigimiz yok. Tek isimiz çalismak. Allah hepinize zihin açikligi versin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile