Baskan Dündar, 'Çarsi Ve Pazarlar Ekonominin Kalbi'

Baskan Dündar, 'Çarsi Ve Pazarlar Ekonominin Kalbi'

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Hüdavendigar Kapali Pazar Alani’nda pazarci esnafi ile bulustu. Ziyaret sirasinda pazarci esnafi ve vatandaslar, modern sartlarda alisveris imkâni sunmasindan dolayi Baskan Dündar’a tesekkür etti.

Her firsatta esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaslarin yaninda olan Baskan Dündar, bu kez güne Hüdavendigar Kapali Pazar Alani’nda basladi.

Pazarci esnafi ve alisveris yapan vatandaslarla sohbet eden Dündar, talep ve önerileri yerinde dinlerken pazar alaninda çorba ikraminda bulundu. Pazarci esnafi ve ilçe sakinleri, hizmetlerinden dolayi Baskan Dündar’a tesekkür ederek, “Ilçenin dört bir yaninda modern ve konforlu alisveris imkânina kavustuk. Türkiye’nin en çok pazar alani Osmangazi’de. Ayrica, bunlarin tamamina yakini her türlü ihtiyaci düsünülerek insa edilen kapali pazar alani. Bizleri yagmurda çamurda, yaz sicagindaki zorlu sartlardan böyle güzel tesislere tasiyan Mustafa Dündar Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandi.

Çarsi ve pazarlarin ekonominin kalbi konumunda oldugunu belirten Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar da, “Pazarci esnafimizin talepleri ve ihtiyaçlari bizler için çok önemli. Esnafimiz ve vatandaslarimizin en iyi sartlarda alisveris yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çok sükür, Osmangazi’deki pazar alanlarini cadde ve sokaklardan modern kapali yerlere tasidik. Bu çalismalarimizi artirarak sürdürecegiz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile