Başkan Dündar, Defterdar Mat’ı Ziyaret Etti

Başkan Dündar, Defterdar Mat’ı Ziyaret Etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2013’ün son gününde Bursa Defterdarı Hidayet Mat’ı makamında ziyaret etti.


Metin Otak’ın Adana Defterdarı olmasının ardından 9 Aralık’ta Bursa Defterdarlığı görevine başlayan Hidayet Mat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Dündar, belediye olarak diğer kamu kurumları ile işbirliği içerisinde vatandaşa hizmet sunduklarını söyledi.

Vatandaşın meselelerini en iyi bilen ve onlarla bire bir diyalog halinde olan belediyelerin diğer kamu kurumları ile birlikte hareket etmesinin son derece önemli olduğunu belirten Dündar, “Bugüne kadar diğer kamu kurumları ile olduğu gibi Bursa Defterdarlığı ile son derece uyumlu bir çalışma sergiledik. Vatandaş odaklı hizmetlerimizde, zaman zaman bürokrasiden kaynaklanan bir takım sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların çözümü noktasında, bundan sonra da sayın defterdarımız Hidayet Mat ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Defterdar Hidayet Mat, Bursa’nın gelişmiş sanayii ile Türkiye’nin en önemli illerinden biri olduğunu söyledi.

Bursa Defterdarlığı olarak Bursa’da ekonomiye kaynak kazandırma konusunda rezerv çalışmaları yürüttüklerini, belediyelerle iş birliğinin kendileri için de son derece önemli olduğunu vurgulayan Mat, “Bizler Bursa’nın gelişmiş ekonomisine nasıl katkı koyarız, bunun çalışmalarını yürütüyoruz. Bursa’da ekonomiye kazandırılacak kaynaklar konusunda rezerv çalışmaları yapıyoruz. Bunu yaparken de, diğer kamu kurumları ile, özellikle de belediyeler ile iş birliği içerisinde olmanın faydalarını biliyoruz. Kurum olarak, mevcut kaynakların azami ve rantabıl kullanımı için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile