Baskan Dündar, Üniversiteyi Kazanan Ögrencilerle Bulustu

Baskan Dündar, Üniversiteyi Kazanan Ögrencilerle Bulustu

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, belediyenin bilgi evlerive kütüphanelerinde sinava hazirlanarak üniversiteyi kazanan ögrenciler ile bir araya geldi.

Egitime yönelik yaptigi yatirimlarla ögrencilere destek olan Osmangazi Belediyesi, bünyesindeki kütüphane ve bilgi evlerinin kapilarini sinavlara hazirlanan ögrencilere açarak hizmet veriyor. Geçtigimiz yil sinava Osmangazi Belediyesi’nin farkli noktalardaki bilgi evleri ve kütüphanelerinde hazirlanarak, hayallerini gerçeklestiren ögrenciler Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in verdigi yemekte bulustu.

Soganli Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen programda Osmangazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürhan Çokgezer de hazir bulunurken, Baskan Dündar üniversiteli olan ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik etti.

Osmangazi Belediyesi’nin egitime büyük önem verdigini ve bu konuda birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Baskan Dündar, “Belediyemizin bilgi evlerinden yil boyunca bin 92 ögrenci faydalanmis. Haftalik bireysel çalismaya gelen 700 ögrencimiz var. Yaz okullarimiza ise 450 ögrencimiz katildi.

Biz üniversiteye hazirlanan ögrencilerimizle yemek organizasyonuyla bir araya gelip onlarla sohbet ediyoruz. Basarmak önemli, basarmak içinde çalismak ve istemek gerekiyor. Bunu istiyor ve vazgeçmiyorsak basariyi elde ederiz. Basarilarin sonu yok. Esas basari, iyi bir insan olmaktir. Ailene, topluma ve mahallene faydan yoksa aldigin diplomanin bir faydasi yoktur. Ben üniversiteyi kazanan ögrencilerimize basarilar diliyorum” dedi.

Osmangazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürhan Çokgezer de Osmangazi Belediyesi’nin egitime her zaman büyük destek verdigini belirterek, “Böyle bir etkinligi düzenledigi ve ögrencilere her zaman destek oldugu için Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar’a tesekkür ederim” diye konustu.

Yemekte Baskan Dündar’la sohbet eden ögrenciler, üniversiteye hazirlik sürecinde kendilerine sunulan imkânlardan dolayi memnuniyetlerini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile