Baskan Durbay Çalismalari Yerinde Inceledi

Baskan Durbay Çalismalari Yerinde Inceledi

Sehzadeler Belediyesi Fen Isleri Dairesi’ne bagli ekipler Nurlupinar ve Peker mahallelerinde hasar gören kaldirimlarin onarilmasini yakindan takip eden Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, önceliklerinin her mahalleye esit hizmet vermek oldugunu ifade etti.

Sehzadeler Belediyesi Fen Isleri Dairesi’ne bagli ekipler, vatandaslarin yürümekte zorlandigi bozuk kaldirimlarda onarim çalismasi yapmaya devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Nurlupinar ve Peker mahallelerinde hasar gören kaldirimlarda onarim çalismalari yapan ekipler, kaldirimlari vatandaslar için daha güvenli bir duruma getirdi.

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, çalismalarla ilgili yaptigi açiklamada kentin bütün mahallelerine ayni esit hizmeti götüreceklerini belirterek “Bütün hedefimiz, halkimizin daha güvenli, daha saglikli bir kentte mutlu bir sekilde yasamasini saglamak. Bunun için de belediye olarak en iyi hizmeti vermeyi amaçliyoruz. Sehzadeler’de yasayan her bir birey bizim için çok degerli ve en iyi hizmeti almaya layiktir. Belediye personelimiz, Nurlupinar’da da, Peker Mahallesi’nde de halkimizin ihtiyaç duydugu hizmeti vermektedir. Bundan sonra her mahallemize her vatandasimiza ayni esit hizmeti vermeye devam edecegiz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile