Baskan Durbay'dan Siddet Gören Sude Naz'a Destek Ziyareti

Baskan Durbay'dan Siddet Gören Sude Naz'a Destek Ziyareti

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, birlikte yasadigi adamdan sokak ortasinda siddet gören Sude Naz A.’yi Akhisar’daki evinde ziyaret ederek destek oldu. Baskan Durbay, siddet magduru kadinlarin yaninda olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Kadina yönelik siddet asla kabul edilemez.” dedi.

Geçtigimiz hafta birlikte yasadigi çocugunun babasi adam tarafindan çocugunun yaninda sokak ortasinda siddete maruz kalan Sude Naz A.’ya destek büyüyor. Ülke gündemini sarsan olay sonrasi Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, CHP Manisa Il Baskani Ilksen Özalper ve CHP Akhisar Ilçe Baskani Hayriye Hacet ile birlikte Sude Naz A. ve çocugunu ziyaret etti. Ziyaretin ardindan CHP Akhisar Ilçe Baskanliginda partililer ve basin mensuplariyla bir araya gelen Baskan Durbay, kadina yönelik siddeti sert bir dille kinadi. Baskan Durbay yaptigi açiklamada, “Manisa’da hiçbir kadin kendini yalniz ve çaresiz hissetmesin. Elimden geldigince, gücüm yettigince tüm kadinlarimiz için elimden gelen her seyi yapacagimi herkesin bilmesini isterim. Sude Naz’in can güvenligini saglamaya ve hayata tutunacagi her türlü imkani sunma noktasinda elimizden gelen destegi saglayacagiz. Bir kez daha kadina siddeti kiniyor, sevgili Sude Naz’a geçmis olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Baskan Durbay’in bu açiklamalari, toplumda kadinlarin maruz kaldigi siddete karsi gösterilen duyarliligin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Ziyaret sirasinda Sude Naz A. ve çocugunun moralinin yerinde oldugu ve Baskan Durbay’in desteginden memnuniyet duyduklari belirtildi.

Baskan Durbay, siddet magduru kadinlarin yaninda olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Kadina yönelik siddet asla kabul edilemez. Bu tür olaylarin bir daha yasanmamasi için tüm yetkilerimizi sonuna kadar kullanacagiz.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile