Baskan Durbay Genç Bilim Tutkunlariyla Bulustu

Baskan Durbay Genç Bilim Tutkunlariyla Bulustu

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Karaoglanli Ortaokulu’nun hazirladigi TUBITAK 4006 Bilim Fuari’ni ziyaret etti.

Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Baskan Durbay, Karaoglanli Ortaokulu’nun bilim fuarini ziyaret ederek, ögretmenler ve ögrencilerle bir araya geldi. Fuar alaninda ögrencilerin hazirladigi projeleri tek tek inceleyen Baskan Durbay, ögrencilerden projeleri hakkinda detayli bilgi aldi. Ögrencilerin gösterdigi özveri ve basari karsisinda memnuniyetini dile getiren Baskan Durbay, ögrencileri ve ögretmenleri tebrik etti. Baskan Durbay, bilimin ve teknolojinin önemine vurgu yaparak, gençlerin bu alanda gösterdigi ilgi ve yetenekten memnuniyet duydugunu belirtti.

Ayrica, okul yönetimine ve ögretmenlerine fuarin düzenlenmesindeki katkilarindan dolayi tesekkür etti. Karaoglanli Ortaokulu’nun düzenledigi TUBITAK 4006 Bilim Fuari, ögrencilerin bilimsel meraklarini ve yeteneklerini sergileme firsati sunarken, bölgelerindeki bilim ve teknolojiye olan ilgiyi de artirmayi hedefliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile