Baskan Eken Türkiye 45'Incisini Kabul Etti

Baskan Eken Türkiye 45'Incisini Kabul Etti

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Baskani Mustafa Eken, Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda (YKS) Türkiye 45.si olan Mehmet Ali Genç’i makaminda kabul ederek tebrik etti.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Meclis Üyesi Bekir Genç ve TOBB Sivas Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Meziyet Genç’in oglu Mehmet Ali Genç YKS’de Türkiye 45’incisi oldu. Mehmet Ali Genç’i makaminda agirlayarak tebrik eden Sivas TSO Baskani Mustafa Eken, Genç’in elde ettigi basari nedeniyle gururlandiklarini söyledi.



Baskan Eken, “YKS’de Türkiye 45’incisi olarak bizi gururlandiran, ilimizi gururlandiran Mehmet Ali Genç kardesimizin bu basarisi nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Ailesini tebrik ediyorum. Gerçekten herkesin istedigi, herkesin ulasmak istedigi ama herkese nasip olmayan bir basariyi kendisi yakaladi. Çalisti, azmetti ve bugün burada Türkiye’de 45’inci olma gururunu bize yasatti. Ben ailesini tebrik ediyorum. Bizim için en önemli olan konulardan birisi de babasinin ve annesinin de Odamizin bünyesinde görev almasi, görev yapmasidir. Babasi Bekir Genç kardesim meclis üyemiz, annesi Meziyet Genç hanim Kadin Girisimciler Kurulu Baskanimiz. Dolayisiyla Mehmet Ali bizimde evladimiz. Mehmet Ali, egitimini aldigi Sivas Doga Kolejinden mezun olarak Istanbul Kabatas Lisesinden mezun oldu. Ve bugünde üniversite sinavinda aldigi basari ile Türkiye’nin en iyi okullarinda birisinde egitim alarak, mezun oldugunda da hem ülkemize hem de ilimize çok basarili isler çikaracagindan, faydali isler çikaracagindan eminim. Kendisine bugüne kadar egitim veren Sivas Doga Kolejindeki ögretmenlerine, Istanbul Kabatas Lisesi’ndeki ögretmenlerine tesekkür ediyorum. Kendisini yetistiren ailesine tesekkür ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Ilk 100’e giren ögrencilere burs vereceklerini belirten Baskan Eken, “Bizde, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi olarak hem Mehmet Ali kardesimin hem Sivas’ta ilk 100’e giren, o isimleri Milli Egitim Müdürlügümüz ’den alacagiz, çocuklarimizi Odamizin egitim bursundan faydalandiracagiz. Her zaman maddi ve manevi olarak yanlarinda oldugumuzu, sahsi olarak amcasi olarak da yaninda oldugumu belirtmek istiyorum. 24 saat onun her türlü sikintisinda yaninda oldugumu söylemek istiyorum. Tekrar kendisini tebrik ediyorum. Ailesini tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Mehmet Ali Genç, Baskan Mustafa Eken’e tesekkür ederek, “Türkiye 45’inci oldum. Bu nedenle beni misafir eden ve ilk tebrik eden Sivas TSO Baskanimiz Mustafa Eken’e tesekkür ediyorum. Egitim hayatim boyunca yanimda olacagini bilmek de benim için ayri bir gurur kaynagi” dedi.

STSO Meclis Üyesi Bekir Genç ise STSO Baskani Mustafa Eken’e tesekkür ederek, “Baskanimiz egitimci, egitimin içinden geliyor. Basarili ögrencileri makaminda agirlamasi, onlara destek vermesi gençleri motive etmesi açisindan son derece önemli. Türkiye’de 45’inci olan oglum Mehmet Ali ve bizleri davet etmesi nedeniyle kendisine tesekkür ediyorum. Mehmet Ali’ye de bundan sonraki egitim hayatinda basarilar diliyorum” seklinde konustu.

TOBB Sivas Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Meziyet Genç’te dereceye giren Mehmet Ali’yi ilk tebrik edenin Baskan Mustafa Eken oldugunu dile getirerek, “Baskanimiza nazik daveti ve basarili ögrencilere verdigi destek nedeniyle tesekkür ediyorum. Bizleri yormayan, elde ettigi basarilarla bizleri gururlandiran Mehmet Ali’ye de egitim hayatinda basarilar diliyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan Baskan Eken, Mehmet Ali Genç’i tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile