Baskan Ekinci Açiklamasi 'Yozgat Belediyesi Bozokspor'a Sahip Çikip Yönetmeye Talibiz'

Baskan Ekinci Açiklamasi 'Yozgat Belediyesi Bozokspor'a Sahip Çikip Yönetmeye Talibiz'

Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci, TFF 3. Lig’e çikan Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetmeye talip olduklarini açikladi. Baskan Ekinci, Yozgat’in takimini sahipsiz birakmayacaklarini söyledi.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 11. Grubu sampiyon olarak tamamlayan ve 3. Lig’e yükselen Yozgat Belediyesi Bozokspor’da sessiz bekleyis sürüyor. Yozgat spor kamuoyunun günlerdir merakla bekledigi Yozgat Belediyesi Bozokspor’un gelecegi ile ilgili son noktayi Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci koydu. Baskan Ekinci, Sorgun Belediyesi olarak kirmizi siyahli takima sahip çikacaklarini söyledi.



“Yönetim boslugu var”

Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetme noktasinda kimsenin tasin altina elini koymadigini ifade eden Baskan Ekinci, “Geçtigimiz dönemde Yozgat Belediyesi Bozokspor 3. Lig’e yükseldi. Biz de bunun gurur ve sevincini her Yozgatli gibi yasadik. Bu basarinin elde edilmesinde önceki dönem Yozgat Belediye Baskani Celal Köse’nin de emegi çok büyüktür. Ama geldigimiz noktada bizim de uzaktan takibimizle beraber orada bir yönetim boslugu var. 3. Lig’e çikan bir takim ve Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yönetimi noktasinda kimse tasin altina elini koymak istemiyor” dedi.



“Korkuya, endiseye gerek yok”

Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimini üstlenmeye, Sorgun Belediyesi olarak hazir olduklarini da söyleyen Baskan Ekinci, “Gereken ne ise yapariz, yönetimi bize devretsinler. Yozgat’in takimina sahip çikariz. Yozgat’in takimi da sahipsiz kalmaz. Buradan ilgililere duyurum olsun, Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetmeye talibiz. Bulundugu yerden de aliriz daha iyi yerlere de tasimak için elimizden ne geliyorsa bu mücadelenin içinde oluruz. Korkuya, endiseye ve kenara çekilmeye hiç gerek yok. Buradan da Yozgat’a ilanim olsun. Yozgat’in takimini sahipsiz birakmayalim” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile