Baskan Ellibes Açiklamasi 'Önümüzde Sayili Bir Zaman Dilimi Kaldi'

Baskan Ellibes Açiklamasi 'Önümüzde Sayili Bir Zaman Dilimi Kaldi'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçim tarihi olarak 14 Mayis’i isaret etmesinin ardindan harekete geçen AK Parti Kocaeli teskilat kentin tüm ilçelerinde es zamanli olarak sahaya inecek. Hazirliklar öncesi açiklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, “Üç yildir her günümüzü yarin seçim olacakmis gibi çalisarak geçirdik. Her gün sahada, her gün milletimizin yanindaydik. Simdi önümüzde sayili bir zaman dilimi kaldi” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanliginca Türkiye genelinde baslatilan “Türkiye Yüzyili Basliyor, 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari” programinin Kocaeli ayagi 20 Ocak Cuma günü 12 ilçede es zamanli programlarla gerçeklestirilecek. Ana konugu Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati’nin olacagi organizasyonda misafir Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ve milletvekilleri katilacak. Bakan Nebati ise Kocaeli Valiligi ve Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskanligindaki temaslarinin ardindan Kocaeli Ticaret Odasi’nda (KOTO) is insalarina seslenecek.

“Üç yildir her günümüzü yarin seçim olacakmis gibi çalisarak geçirdik”

AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in seçim tarihi olarak 14 Mayis 2023’ü isaret ettigine dikkat çeken AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, “Üç yildir her günümüzü yarin seçim olacakmis gibi çalisarak geçirdik. Her gün sahada, her gün milletimizin yanindaydik. Simdi önümüzde sayili bir zaman dilimi kaldi. Bakanimiz Nureddin Nebati’nin ve misafir milletvekillerimizin katilimiyla gerçeklestirecegimiz 2023’e Dogru Sehir Bulusmalari programi bu açidan teskilatimiza da yeni bir heyecan yükleyecek. Programda ana kademe, kadin, gençlik kollarimiz, milletvekillerimiz, belediye baskanlarimiz ve meclis üyelerimizle hep beraber gün boyu sahada olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile