Baskan Ellibes'ten Gençlere Açiklamasi 'Sizi Kusaklarla Bölmüyoruz, Eserlerle Bütünlestiriyoruz'

Baskan Ellibes'ten Gençlere Açiklamasi 'Sizi Kusaklarla Bölmüyoruz, Eserlerle Bütünlestiriyoruz'

Gölcük’te ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya gelen AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, "Biz gençleri harflerle, kusaklarla bölmüyoruz; hepsini kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalismalarla bütünlestiriyoruz" dedi.

AK Parti Il Gençlik Kollari tarafindan her hafta farkli ilçede gerçeklestirilen "Ilk oyum Erdogan’a, Ilk oyum AK Parti’ye" programinin son duragi Gölcük Siyretiye köyü oldu. Gençlerin gelecegin teminati olduguna dikkat çeken AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, "Biz gençleri harflerle, kusaklarla bölmüyoruz; hepsini kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalismalarla bütünlestiriyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in gençlerimize güveni ve sevgisi her yerde biliniyor. Hemen her açiklamasinda gençlerimize egitim hayatlarinda, ise baslarken, yuva kurarken ayricaliklar getirmeye gayret ediyor. Diger tarafta gençleri manevi degerlerinden, kendi kültüründen uzaklastirmak için ayristirmaya çalisan bir anlayis bulunuyor. Çok sükür ki, bütün programlarimizda gençlerimizin bu gerçegin farkinda olduguna sahit oluyoruz" dedi.

Programda, AK Parti Gölcük Ilçe Baskani Çetin Seymen, Gölcük Belediye Baskan Yardimcisi Fikret Ormancioglu, Gölcük Ilçe Gençlik Kollari Baskani Ali Ruhan Çelik, il ve ilçe yöneticileri de hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile