Baskan Erdogan, Çalisma Bakani Ile Bulustu

Baskan Erdogan, Çalisma Bakani Ile Bulustu

Denizli Ticaret Odasi (DTO) Baskani Ugur Erdogan, Denizlili 86 firmanin stant açtigi Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarlari Fuari’nda Çalisma Bakani Vedat Bilgin ile bir araya geldi.



Denizli Ticaret Odasi (DTO), Denizlili 86 firmanin stant açtigi ve alaninda dünyanin en büyük ikinci organizasyonu olan Istanbul’daki Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarlari Fuari’na, ilgili sektörlerden yeni sezonun ürünlerini görmek isteyen 20 üyesiyle çikarma yapti. Fuarin açilisinda Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin ile bir araya gelen Baskan Erdogan, Denizlili tekstilcileri tek tek ziyaret ederek sektörleriyle ilgili düsüncelerini dinledi.

“Ihracatçilarimiz, modern çagin akincilaridir”

DTO Baskani Ugur Erdogan, Denizlili ihracatçilardan övgü dolu sözlerle bahsederek, "Onlar, Denizli’mizin öncüleri, modern çagin akincilaridirlar! Tekstil sektöründeki yatirimciarimiz, sehrimizi ve ürünlerimizi dünyanin dört bir tarafina tasimaktadirlar. Ev tekstili teriminin mucidi ve sektörde yerlesmesinin öncüsü, dünyadaki 1 numarali üreticisi ve ihracatçisi hemserilerimiz, dokumaciligin anavatani Denizli’mizde ilmek ilmek ürüne dönüsen emegini göz kamastiran bir hazirlikla dünyanin dört bir yanindan gelen alicilarin begenisine sundu. Fuarin ve görüsmelerin verimli geçtigini duymak, bizi son derece mutlu etti" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile