Başkan Erdoğan'dan duygusal paylaşım!

Başkan Erdoğan'dan duygusal paylaşım!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Markar Esayan için yayımladığı taziye mesajında, "AK Parti MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Markar Esayan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Müteveffa Markar kardeşimizin ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz siyasetine ve demokrasimize yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören AK Parti MKYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Markar Esayan, 51 yaşında hayatını kaybetti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Markar Esayan için taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan mesajında, 'AK Parti MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, sevgili kardeşim Markar Esayan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Müteveffa Markar kardeşimizin ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ülkemiz siyasetine ve demokrasimize yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacağız.' ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım; 


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile