Başkan Erdoğan Vali Çakacak’a Veda Yemeği Verdi

Başkan Erdoğan Vali Çakacak’a Veda Yemeği Verdi

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kırşehir Valiliğine atanan Özdemir Çakacak onuruna veda yemeği verdi.

Ağaoğlu Oteli’nde gerçekleştirilen veda yemeğine Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Jandarma Alay Komutan Vekili Kıdemli Albay Muharrem Akça, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram ve daire katıldı.

Veda Yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Vali Özdemir Çakacak’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Vali Özdemir Çakacak’ın Uşak Belediyesi’nin aşamadığı konularda Ankara ile bir köprü vazifesi oluşturduğunu söyleyen Erdoğan, “Sayın valimizin destekleri ile problemleri aşmayı başardık. Kendisi bize Ankara’da önemli destek sağladı” dedi.

Vali Özdemir Çakacak ise Uşak’ın kendisinde güzel hatıralar bıraktığına değinerek, Kırşehir’de Uşaklıların bir evinin daha olduğunu anımsattı. Uşak’ın sorunlarını ortak akılla aşmaya çalıştıklarını anlatan Vali Çakacak, “ İlimizin her sorununu beraber ortak akılla aştık. Birliktelik ile hayati konuların üstesinden geldik” dedi.

Uşak’ın kendisinde her zaman önemli yer tutacağını kaydeden Uşak Valisi Özdemir Çakacak , “ Uşak’a 3 yıl önce gelmiştim. Bu sürede kentin gelişmesi ve iyi yerlere gelmesi için çalıştım. Ortak akıl ile birçok projeyi kazanmasını bildik. Şehrin hayati projelerinden birisi olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de ciddi mesafeler alındı. Bürokratlar görevlerine başladıklarında yerlerinin değişeceğini bilerek başlarlar. Şimdi Kırşehir’e gidiyorum. Fakat açık olarak belirteyim ki gönlüm daima Uşak’ta olacak. Uşaklı hemşerilerim bir evinin de Kırşehir’de olduğunu unutmasınlar “ dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Vali Özdemir Çakacak’a Uşak’ın simgesi olan” Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık” fotoğrafının üzerinde bulunduğu plaket ve Dokurevi’nde dokunan halı seccade hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile