Başkan Ergül, İncedayı Mahallesi'nde vatandaşların sıkıntılarını dinledi

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İncedayı Mahallesi'nde ikamet eden mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Belediyenin çalışmal

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İncedayı Mahallesi'nde ikamet eden mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Baki Ergül, daha sonra soruları cevapladı.

Toplantının devamında mahallede yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler alan Başkan Baki Ergül, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, belediyenin üzerine düşen görevi mutlak bir şekilde yerine getireceğini belirtti.

Ergül, "Özellikle su arıtma ve kanalizasyon alt yapılarının hazırlanması ve su tasfiye ile kanalizasyon derin dejarz ihalelerinin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Yeni imar planlarının yapımı ile mezbahane ve hayvan barınağının projeleri hazır. İlerleyen günlerde bunlarında Sinop'un hizmetine kazandıracağız. Yine şehrimize yakışır modern ve çağdaş pazar yeri yapımının yılbaşı ertesi aşiyan pazar yerinin açılmasıyla hayata geçireceğiz." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile