Başkan Ergün'den Mesir Mahallesi'ne Ziyaret

Başkan Ergün'den Mesir Mahallesi'ne Ziyaret

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Mesir Mahallesi'ni ziyaret etti, belediyenin mahalle ile ilgili projelerini vatandaşlarla paylaştı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Mesir Mahallesi ziyaretine, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Mesir Mahallesi Muhtarı Kayhan Geydirici, birim müdürleri ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti. Mahallelerine kazandırdıkları oyun parkı ve spor alanından dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini sunan Mahalle Muhtarı Kayhan Geydirici, hizmetler noktasında Manisa Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Büfe-Manav Projesi kapsamında Mesir Mahallesi'ne büfe yapılacak olan alanda inşaat çalışmasının önümüzdeki hafta başlayacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, büfenin yapılmasıyla birlikte mahalleye canlılık geleceğine inandığını belirtti.
Mahalle Muhtarı Kayhan Geydirici, mahallede bulunan boş arazinin çocuk oyun parkı ve yeşil alan olarak düzenlenmesini istedi. Boş arsanın düzenlenmesinin yanında arsa sınırları içinde kalan Mesir Kıraathanesi'nin de mezbelelik gibi kalacağına vurgu yapan Başkan Ergün, düzenlemenin kıraathaneyi de kapsaması gerektiğinin altını çizdi. Konu ile ilgili kıraathane sahibi ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Ergün, "Dilerseniz Belediye olarak projeyi biz yapalım, öncelik sizin olsun. Dilerseniz projeyi biz yapalım, istediğimiz şekilde siz düzenleyin. Buradaki asıl amacımız elbirliğiyle Manisa'mızı güzelleştirmek. El ele verirsek, aşamayacağımız sorun kalmaz" dedi. Başkan Ergün ayrıca, mahalledeki ağaçlık alanların çimlendirilmesi konusunda Park-Bahçe Müdürlüğü'ne de talimat verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile